Som zamilovaný do dievčaťa s ktorým som len kamarát. Vždy keď okolo mňa prejde tak sa otočím a povzdychnem si. Práve teraz si dokonca našla priateľa a vždy keď o ňom hovorí tak sa len usmejem ale citím neuveriteľný žiaľ. Niekedy keď sa s ňou rozprávam a
obmedzenie kontaktu ti pomoze zabudnut, hoci to moze trvat dlho a nie je to lahke...cakat moze byt uplna blbost, ak im to vydrzi dlho, tak ta to bude dlho trapit...ale ked nevedno, ako to s nimi dopadne, tak tazko aj pre teba sa rozhodnut, co urobit...a ak sa aj rozidu, nemusi to znamenat, ze by mala niekedy iny ako kamaratsky zaujem o teba...moze, ale nemusi.
a este jedna vec, urcite sa nesnaz napomahat tomu, aby sa rozisli. proste ak je s nim stastna, tak ked ju milujes, doprajes jej to, aj ked to teba boli..
@brandoo to ze sa pri nej seknes a tak to je podla mna normalne tak ju nechaj tak co uz narobis je kopa dalsich ale nasilu by som do toho nesiel a pri nej ti ostava len cakat tam uz nic nezmozes jedine az mi das jej email alebo nieco take a ja sa za teba prihovorim ale nerucim (robim si len srandu ) proste s tim nic nezmozes az ju mas rad tak ju nechaj s tim cim je predsa ju nepresvedcis ze nech sa vykasle na toho
Ja som bola dlho zaľúbená (ak sa to dá tak nazvať) do jedného chalana.. a až na tretí pokus! ale úspešne som sa "namotala" na iného chalana a on mi už je v podstate ukradnutý
@brandoo Jedna možnosť je obmedziť kontakt a vzdať sa jej.
Alebo sa môžeš pokúsiť biť lepší ako jej priateľ aby sa zabuchla do teba, ale to chce aj dobré nervy a môžeš na to doplatiť tým, že to nezvládneš a ona ťa nebude chcieť ani ako kamaráta a skončíš ako ten najhorší.
Nájdi si druhú pri ktorej "zabudneš" na túto tak ako vraví @kade je to najlepšie čo môžeš spraviť a ešte sa môže stať, že nakoniec začne ona žiarliť a budeš ju mať .
poznám....ale u nás je to skôr tak,že som preňho len spolužiačka....okej,baví sa so mnou trošičku viac ako s niektorými inými babami,ale to mi zrovna dvakrát nepomôže.....a nemám odvahu mu to povedať...lebo nechcem prísť aspoň o to priateľstvo... ..takže sa nikdy nedozviem,čo z toho mohlo byť........ale malá rada....ak sa rozídu.....možno by si sa nemusel tak ovládať a raz to skúsiť a uvidíš,čo ti povie držím palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tajne čakať, že sa čoskoro rozídu alebo obmedziť kontakt :/
obmedzenie kontaktu ti pomoze zabudnut, hoci to moze trvat dlho a nie je to lahke...cakat moze byt uplna blbost, ak im to vydrzi dlho, tak ta to bude dlho trapit...ale ked nevedno, ako to s nimi dopadne, tak tazko aj pre teba sa rozhodnut, co urobit...a ak sa aj rozidu, nemusi to znamenat, ze by mala niekedy iny ako kamaratsky zaujem o teba...moze, ale nemusi.
a este jedna vec, urcite sa nesnaz napomahat tomu, aby sa rozisli. proste ak je s nim stastna, tak ked ju milujes, doprajes jej to, aj ked to teba boli..
..kvak..
Ja som bola dlho zaľúbená (ak sa to dá tak nazvať) do jedného chalana.. a až na tretí pokus! ale úspešne som sa "namotala" na iného chalana a on mi už je v podstate ukradnutý
klin klinom. nešťastná láska určite zomrie pod tlakom ďalšej
Alebo sa môžeš pokúsiť biť lepší ako jej priateľ aby sa zabuchla do teba, ale to chce aj dobré nervy a môžeš na to doplatiť tým, že to nezvládneš a ona ťa nebude chcieť ani ako kamaráta a skončíš ako ten najhorší.
Nájdi si druhú pri ktorej "zabudneš" na túto tak ako vraví @kade je to najlepšie čo môžeš spraviť a ešte sa môže stať, že nakoniec začne ona žiarliť a budeš ju mať .