Takže ja osobne hip-hop važne milujem a tak isto aj slovenský no to už len rap....mam rada the game ,50centr,pcd,beb ..zo slovenského rappu mam rada: no to tu vlastne ani netreba písať pretože mam rada všetkých samozrejme okrem :Modrá žiara ,mec vrabec a
Ukaz prstom na tych, KTORY z nasho uzasneho slovneskeho rapu niesu komercny?
V prvom rade je slovensky rap o posune na socialnom rebricku a bez komercnosti? Tazko...
A kedze mas trinast rockov beriem to tak, ze ta prave neoslovil ten prejav alebo co ja viem, uboha myslienka slovenskeho rapu ale iba ako modna kultura, kt. sa ti hodi do svojho pokojneho mestkeho zivota v ktorom sa da prezit aj s malym vreckovym. Ved co, aspon je sranda...
lenze ked nejdu s vecami von tak mozu ist do prdele lebo z coho by asi robili vsetky veci...kazdy kto si to nerobi pre seba v izbe je trosku komercny inak sa to neda
myslím že skor ako o vedomosti ide o to že kto to ako pochopil..
inak myslim že tvoja diskusia skor mohla byt blogom pretože kto ti semn napíše iný názor tak ho pošleš do prdele..važne nechapem čo tymto dosahuju ludia - deti ako ty - "milujem hip hop"
tychto diskusii je tu dost a ja neviem k čomu maju byt ako dobre..ved ok.."miluj ten hip hop"
načo nam to však vravíš..myslím že ak najdeš dvoch čo to zaujima tak aj to je vela..
za par rokov budeš fičat na techne alebo necom inom a pak budeš vykrikovat milujem toto a toto..toto neni daka viera že chod a hlasaj slovo božie..myslim že kv takym ako ty - deti čo to strašne silia si ostatní robia z hh srandu..
lakino:jhej poslem pretoze tuto niekde v tychto forach bolo ze hip-hop.sk a jeden tam psial ze ma rad punk ci co a druha ho vihodila teda mu povedala naco sa tam trepe a on povedal ze to nie je nieco ako"milujem hip-hop"ze tam mozu ist iba ti co to maju radi takze radsej bud ticho a urcite nebudem frcat na metale asi viem co chcem a co ta trapi moj vek?keby som mala 30 tal uz by bolo zle co? no metal uz tazko radsej berem pop DD
majlos:ty sa najskor nauc komu mas pisat..newiem co akoze tymto dosahujes
Prepac, ale v prvom rade su diskusie o nazoroch a toto bol moj nazor. Ja beriem slovensky HH ako nieco co sa k umeniu alebo hudbe zdaleka nepriblizuje. HipHop znesiem, ale slovensky nie. Je to len moda, davova psychoza, ktora postihla tych, ktorym to vyhovuje alebo tych, ktory nevedia uvazovat.
Mozno sa aj stane to, ze o par rockov, ked sa dostanes na strednu a uvedomis si, co je osobnost alebo ako je podstatne mysliet pre svoj dalsi rozvoj osobnosti, uvedomis si, ze sk HH je obrovska bublina.
No ak by si mala 30 tak by si hip-hop (aspon ten slovensky urcite nemilovala lebo po 1. by si zrejme milovala nieco ine co v dobe ked by si dospievala uznavala polovica deti a po 2. by si mala rozum a tak trocha sa zamyslela nad tym o com ti velki raperi tocia a potom by si ho uz urcite nemilovala....Pretoze silne pochybujem ze si prelozis kazdy text ci uz od 50centa alebo niekoho ineho z g-unit takze potom nechapem na co pocuvas dookola sa opakujuci podmaz a slova ktorym nerozumies...
A este cosi diskusia je o tom ze sa diskutuje a teda ze sa stretne viac roznych nazorov ak sa ti to nepaci tak ich nezakladaj a napis si blog
ale hiphoperská mánia má niečo do seba keĎ že ja počúvam prevažne punk a rock sem tam metal hip hop mi nič nehovorí a slovenský už vobec, blbé trepanie textov ktoré vymysleli za jeden večer nadávky v zmysle choď vieš kam. Keby bolo toľko punkerov čo je hiphoperov tak som v raji Predsa hiphop je o dosť primitívnejší a nie každý mu rozumie iba istá skupina 13čných tí ostatní zabudli na dobu
Mayo nemyslim si, ze je to u kazdeho moda alebo davova psychoza...lebo ked ja som hh zacala pocuvat tak sa tazko dal tymto nazvat ked o tom vedela malo ludi...
no ja sice nemam 30 ale 18 a myslim si, ze nepocuvam len prazdnu hudbu ale je to hlavne o texte...keby som chcela pocuvat dokola tie iste podmazy tak pocuvam techno alebo nieco podobne...preto mi nic ine nezostava len pocuvat rap, ktoremu rozumiem lebo v anglictine som mrte zaciatocnik a prelozene to nema zmysel...
markonix:newiem co si tym chcel povedat kedze ja by som vzivote nedokazala pocuvat nieco ako punk.......a neni to len o 13 keby ano,nerobili by to ludia ktory maju 30 ..tazee najskor si to premysli co napises a potom pis pretoze to bola totalna blbost
markonix:a čo mna zaujíma že komu sa na birdze lúbi rap? ja mám vlastný nazor a nepotrebujem sa niekomu prisposobovať no čo už somnou proste aká som taká som a nikto ma už nezmení
som rad ze ked som mal 8 rokov tak som nasiel staru kazetu queenu. To bol zaciatok. Kebyze nebolo tej kazety co ma priviedla k hudbe tak by asi tiez takto skoncil. Ako nikaky pre imageovany deges s XXXXl trickom a so siltovkou natocenou na zapad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ukaz prstom na tych, KTORY z nasho uzasneho slovneskeho rapu niesu komercny?
V prvom rade je slovensky rap o posune na socialnom rebricku a bez komercnosti? Tazko...
A kedze mas trinast rockov beriem to tak, ze ta prave neoslovil ten prejav alebo co ja viem, uboha myslienka slovenskeho rapu ale iba ako modna kultura, kt. sa ti hodi do svojho pokojneho mestkeho zivota v ktorom sa da prezit aj s malym vreckovym. Ved co, aspon je sranda...
inak myslim že tvoja diskusia skor mohla byt blogom pretože kto ti semn napíše iný názor tak ho pošleš do prdele..važne nechapem čo tymto dosahuju ludia - deti ako ty - "milujem hip hop"
tychto diskusii je tu dost a ja neviem k čomu maju byt ako dobre..ved ok.."miluj ten hip hop"
načo nam to však vravíš..myslím že ak najdeš dvoch čo to zaujima tak aj to je vela..
za par rokov budeš fičat na techne alebo necom inom a pak budeš vykrikovat milujem toto a toto..toto neni daka viera že chod a hlasaj slovo božie..myslim že kv takym ako ty - deti čo to strašne silia si ostatní robia z hh srandu..
majlos:ty sa najskor nauc komu mas pisat..newiem co akoze tymto dosahujes
Mozno sa aj stane to, ze o par rockov, ked sa dostanes na strednu a uvedomis si, co je osobnost alebo ako je podstatne mysliet pre svoj dalsi rozvoj osobnosti, uvedomis si, ze sk HH je obrovska bublina.
A este cosi diskusia je o tom ze sa diskutuje a teda ze sa stretne viac roznych nazorov ak sa ti to nepaci tak ich nezakladaj a napis si blog
no ja sice nemam 30 ale 18 a myslim si, ze nepocuvam len prazdnu hudbu ale je to hlavne o texte...keby som chcela pocuvat dokola tie iste podmazy tak pocuvam techno alebo nieco podobne...preto mi nic ine nezostava len pocuvat rap, ktoremu rozumiem lebo v anglictine som mrte zaciatocnik a prelozene to nema zmysel...