ejha no podla mna ak ti niekto povie ze si jebnuty tak by si sa mal nad to povzniest aby si ukazal ze sice mas 16 ale mas na viac a nie vyskakovat z okna lebo tym ze vyskocis z okna ukazujes len svoju slabu psychiku nic ine..
kazdy ma svoje trapenia tak ale preco ked ti niekto povie nieco vulgarne hned skakat z okna?
su aj vacsie problemy ako to ze ti niekto take nieco povie...
misulka1: mno ale ked si to tak vezmes tak mi deti este len sme...
pretoze sa tvarime ako uz bolo niekde spomenute "ako by sme pojedli vs mudrost sveta a pritom vlastne nic nevieme" a ked pride k zlozitej situacii utecieme alebo sa tvarime mudro, a vyhovorime to je nas naozaj malo takych co sa chovaju tak mudro ako si myslia ze su...
Heh, ja si priznavam ze sa tvarim, akoby som pojedol vsetku mudrost sveta, ale to sa podla mna vobec netyka len tych "16-rocnych". Ak sa tak tvari 30-rocny, je na tom rovnako, bez ohladu na to, kolko doktoratov ma spravenych.
Misulka, neboj, o dva roky mas osemnast a vtedy uz jebla nebudes
nechapem na co sa vsetci chceme hrat..? mame 16 ,ja 17 a co sme teraz? vsetci sme dospelaci ci co? za to ze mas vyzretejsie nazory podla mna neznamena ze si este dospela.. vsetky decka chcu byt dospelymi a dospeli by zase chceli byt deckami..je to chore..preco nejsme radi ze sme co sme..?
potom to aj tak vyzera..ze 13 rocne deti sa ozieraju v 15 vsetci uz sexuju v 17 umieraju na predavkovania..lebo my predsa nejsme deti my sme ti najmudrejsi ..
moj nazor je ze ja som decko,ty si decko , on ona su decka..a zivot nas este vela krat prefacka kym budeme rozumni..
16-rocný su nejaka specialne vymedzena skupina alebo co???ked budu mat 17 uz budu ini??? ...a nie len 16-rocny skacu z okna...a nezalezi to na veku ale psychike..a sak v podstate omielam to co ostatni...
hej sú jebnutí až hlúpi ľudia, viem o čo hovorím mama mala takého priateľa ktorý si robil srandu zo všetkého a nebolo to nič iné ako len primitívny humor ktorý mi liezol na nervy
už na internete som sa sretol zo všetkým, vyspelosť viem rozoznať podľa toho čo daná osoba napíše a akým štýtol to napíše čiže ak napr toto: pítam urobyl
hneď viem ako sa z ním baviť, lebo tá gramatika robí veľa ono sa to dá naučiť len nie každému sa to chce a či chce alebo nechce prejavuje sa tým jeho inteligencia a stráca tým rešpekt
sak mne je to jedno...co si kto o mne mysli...to som sa snad doteraz naucila...ale niektore veci proste neviem len tak prehliadnut...a rada sa k nim vyjadrim...
keby mal 14 rocny clovek viac vedomosti ako 17 rocny bolo by to troska trapne podla mna rovnako si ja nemozem mysliet ze viem toho viac ako vysokoskolaci ked som este len na strednej ale urcite nie som koli tomu jebnutejsi a urcite to neznamena ze musis mat IQ viac ako niaky "zasran" markonix
fajn fajn to beriem myslel som ze to myslis podla veku ozaj som ta nepochopil sry... tento nazor zastavam lebo sam som clenom nemenovanej skupiny ktora posudzuje ludi podla mentalnej vyspelosti nie podla veku
Typek, ja som tiez nemal na mysli inteligenciu, ktora vekom stupa. Ale mskor mudrost, skusenosti, vedomosti a tak (nemyslim tym vedomosti co sa naucis v skole, ale vedomosti o zivote)...myslim ze velmi by som sa nemal o com bavit s niekym, kto chodi na zakladnu, lebo tie skutocne skusenosti ziska clovek az na strednej (a vysokoskolak vravi ze az na vysokej). S vacsinou ziakov zo ZS by som sa mohol bavit akurat tak o pocitacovych hrach a o hip-hope (teda to je len moj nazor podla mojej byvalej zakladnej skoly, nechcem tym nikoho urazat). Tak nejako som to myslel ja...
Markonix: dobre si povedal, mala by ta naucit gramatiku "ako sa z ním baviť" ... aj ty mas este medzery vo vzdelani, tak len pekne dohanaj aby si nestratil ten dolezity respekt...
Zalozenim takejto diskusie o nicom len potvrdzujes, ze si este decko =D Nebojkaj...vyrastieme =}Ale najprv by sa zislo naucit gramatiku =} Nic v zlom...
u 18 ročného sa da vravieť že je dospelý..lebo ho tak chape spoločnosť,dostáva nové možnosti od štátu a aj zodpovednosť..
ale do 18ky je to jasne..a podla mňa decka sme ešte dlho po 18 čo sa týka nasích skúseností a vnímania okolia..ako som vravel..život nas ešte vela krát prefacka..ale nemože predsa 16 ročný(á) vravieť že nie je dieťa..to si odporuje podla mňa..a chcel som od nej aby mi ona povedala že čo vlastne je keĎ nie to dieťa..
preco ty do vsetkych skaces? vsimla som si to vo viacerych temach... ako nic proti tebe ale to ze tu na kazdeho pindas ti pomaha alebo co? mozno teraz napises ze co chce 13 rocna smarkata ale je to fakt ze tu mas na vsetko pripomienky, skus najprv rozmyslat a potom poslat, lebo tym ze mas pindy tomu cloveku nepomozes... napr. ze co o tom mozes vediet ked mas len tolko rokov... to urcite neopomoze a myslim ze ked niekto zalozi nejaku temu tak chce pocut bud nazor alebo chce pomoc... nic proti tebe inac
a k tejto teme... ja si myslim ze vacsina 16 sa sprava ako dospelaci a pritom su to fakt este deti ale zase co o tom mozem vediet ja ked mam len 13... ze?
som si pripustila nazor ze predsa som len decko a starsi budu pravdepodobne mudrejsi,je to proste tak, a uz ma to akoze vobec netrapi,,a ked si bude niekto o mne mysliet ze som sprosta len koli mojmu veku, tak je na hlavu padnuty a moze mi byt ukradnuty..asi tak
jasneeeeeeeeeee je fakt ze niektore decka sa "robia" starsimy ale aj tak sa za to nemusi nikto vzrusovat koly takymto blbinam a ani skakat z okna sa za to nemusi
Hehe, no tak a 16 rocni nie su deti?? Ale ba... 20,30,40, rocni, vsetci su deti svojich rodicov. To, ze nic neberu vazne, mozno maju detsky humor, je len otazkou ich osobnosti. Onedlho budem mat 16 (t.j. necele 2 mesiace) a priznavam, ze dieta som... Co je vlastne pojem dieta? To, ze nemusim platit faktury za plyn,elektrinu a pod. chodit do roboty a netrapi ma politika? To nerobi ani moj otec... a ma 43. A zato, ze by mi povedal niekto, aka som detska, ake mam blbe nazory, by som z okna urcite neskakala
zauiave........niektore deti,dokonca mladsie ako 16 maju nekedy viac rozumu ako ktorykolvek dospely,napr.viac ako jeho rodicia...niektory si myslia jaaaj male decklo kolko to moze mat rozumu????sak pubertiak......co ten vievie!!a viac mozno ako niekto omnoho starsi!
Ja mam sam len 21rokov,ale vydím aka je ta dnesna mladež čoraz jebnutejšia.Nejde konkretne o teba ale napr.už male dety 10ročne bežia po ulici nahanaju sa a kričia po sebe "počkaj ty kokot už ta chytím" Zato by som dal detsku do ust dobre mydlo.A ty čo?Maš 16.Co porabaš cez volný čas?Venuješ sa niečomu alebo piješ,fačiš a nadavaš aky je svet k tebe nespravodlivý.A nakoniec bud rad že si ten 16 ročný "jebnuty" lebo ked budeš starší tak budeš nadavat že chceš byt zas ten 16 ročny a nie ten 21,25......jebnuty ktory sme teraz my starší.
misulka 1: taq ako myslim ze nie zato 16 vyskakuju zokien ze niekto povie ze su len deti ...zas to je blbost pretoze su taqy,co sa spravaju ako najväcsi sefovia apritom maju len 16ked si to tak vezmes aj niektory 25rocny sa spravaju niekedy ako male deti,a nemala by si to brat taq,ze niekto ti raz povie ze si ako male decko a uz je z toho probblem,taq ako moj brat ma 17pomaly 18a sprava sa nieekdy strasne!ako male decko!a howori sa ze puberta robi fizicky dospeleho psichicky decko..taze taq
Lakino to povedal dost dobre navyse nizky vek ospravedlnuje detinskost co mnohym dospelym urcite chyba
Navyse si nepamatam jedineho 16-rocneho, ktory by vyskocil z okna kvoli nazorom inych ludi na neho...
Na druhej strane byt depresivny je dnes in. Najlepsie to vystihol satyricky obrazok hrobu mladeho teenagera s epitafom "We have no idea what his fucking problem was"
Dobra tema, niekto to tu vystihol, to ze ci si alebo niesi dieta neurcuje to kolko mas rozumu. Prednedavnom bol v telke ukazany mlady chlapec s mexika, ktory ma tusim 14 rokov a vyucuje lektorov, pretoze ma brutalne vedomosti. Ale aj tak je dieta S hladiska pravidiel a zakonov statu si dieta pokial nedovrsis vek 18 rokov. S realneho si ovela dlhsie Teda ako kto. Sice ja budem mat teraz za chvilku 20, zmaturoval som, pracujem , ucty si platym sam, platim nasim mali najom, mam vlastne auto atd atd, ale aj tak sa stale este citim ako dieta V sirokej podstate. Pretoze nemam vlastny byt, ani starosti on, neplatim ziadne faktury za plyn, elektriku, ci nieco ine, nemusim sa starat kolko z vyplaty odlozim na take sporenie, kolko dam na hypoteku, a kolkaty pilier si mam otvorit aby som mal vecsi dochodok Jedine moje starosti su minut zarobene peniaze, a stravit co najviac casu s kamaratmy a frajerkou A cele moje plany na najblizsiu dobu su len ist v lete na dovolenku, a absolvovat co najviac roznych chat cez leto atd atd Takze sa v podstate este citim ako dieta, aj ked stat a mnohy ludia s ktorymi pracujem, alebo pre nich pracujem si to o mne nemyslia
A myslim ze je hlupe sudit inteligenciu cloveka podla jeho gramatiky Napriklad ja ju nema dobru a zarabam asi 2 x tolko co nejake vystudovana vysokoskolska profesorka slovenskeho jazyka ktora ma newiem kolko vysokych a neurobi ani jednu chybu Samozrejme chyby tipu robYl, čÝtal atd svedcia trocha dost o inteligencii cloveka, ale chzbz tipu ye v nominative pluralu je ypsilon ci obycajne i su myslim uplne prehliadnutelne. A za dalsie, poznam aj ludi co celu svoju strednu stravili brigadovanim, odkladanim penazi, robenim stavebneho a otvaranim druheho ci dokonca vkladanie do tretieho piliera, je to ich sposob zivota a podla mna su predcasne dospeli, mladost si treba uzit. Ja osobne by som chcel ostat takymto dietatom ako som na stalo, a neviem preco sa vy snazite byt drsnymi dospelakmi uz v takom veku ako je 16, neviem o co vam tym ide. Ja osobne si mozem s cistou dusou povedat, ze ja som nikdy v mladosti nechcel by tazky dospelak co ma po koko* starosti. Tj s mojej strany asi tolko .
Poznam 30-rocnych, co su vacsie deti, ako niektori 16-rocni. 16-rocni su mozno este deti (rovnako aj ja sa povazujem za dieta), ale nie v tom dehonestujucom zmysle, degradujucom. Lebo je rozdiel, ked je niekto detsky a detinsky. Uplne "milujem", jek sa vacsina pubertiakov hra na to, aki su strasne dospeli, a pri tom si neuvedomuju, co to vlastne dospelost je. Ani tucha. Uz len to, ze niekto niekoho odpalkuje len kvoli veku je vrcholne detinske a smiesne.
Ale uplne najlepsie je, ked niekto povie, ze "vacsina je taka a taka". Vtipne, ze vzdy si kazdy mysli, ze len ti druhi su zli, len ti druhi su sprosti, len ja nie. To je fakt. Nech si kazdy pred vlastnym prahom zametie. V cudzom oku smietku vidis, vo vlastnom brvno nebadas. A kto je bez viny, nech prvy hodi kamenom.
Este k tomu kvoli veku.??? Smiesne. Clovek nie je nic menej, len preto, ze ma 16. Ma sice ine problemy ako 12-rocni, ci 50.rocni, ale nie menej dolezite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Baboka, nie vsetci, ale vacsina
kazdy ma svoje trapenia tak ale preco ked ti niekto povie nieco vulgarne hned skakat z okna?
su aj vacsie problemy ako to ze ti niekto take nieco povie...
sa nevzrusuuuj... este si toho v zivote uzijes
(
pretoze sa tvarime ako uz bolo niekde spomenute "ako by sme pojedli vs mudrost sveta a pritom vlastne nic nevieme" a ked pride k zlozitej situacii utecieme alebo sa tvarime mudro, a vyhovorime to je nas naozaj malo takych co sa chovaju tak mudro ako si myslia ze su...
Misulka, neboj, o dva roky mas osemnast a vtedy uz jebla nebudes
nechapem na co sa vsetci chceme hrat..? mame 16 ,ja 17 a co sme teraz? vsetci sme dospelaci ci co? za to ze mas vyzretejsie nazory podla mna neznamena ze si este dospela.. vsetky decka chcu byt dospelymi a dospeli by zase chceli byt deckami..je to chore..preco nejsme radi ze sme co sme..?
potom to aj tak vyzera..ze 13 rocne deti sa ozieraju v 15 vsetci uz sexuju v 17 umieraju na predavkovania..lebo my predsa nejsme deti my sme ti najmudrejsi ..
moj nazor je ze ja som decko,ty si decko , on ona su decka..a zivot nas este vela krat prefacka kym budeme rozumni..
Mno jasne ze sa najdu aj 16 rocny rozumny, ale takych poznam fakt malo...
hej sú jebnutí až hlúpi ľudia, viem o čo hovorím mama mala takého priateľa ktorý si robil srandu zo všetkého a nebolo to nič iné ako len primitívny humor ktorý mi liezol na nervy
už na internete som sa sretol zo všetkým, vyspelosť viem rozoznať podľa toho čo daná osoba napíše a akým štýtol to napíše čiže ak napr toto: pítam urobyl
hneď viem ako sa z ním baviť, lebo tá gramatika robí veľa ono sa to dá naučiť len nie každému sa to chce a či chce alebo nechce prejavuje sa tým jeho inteligencia a stráca tým rešpekt
asi som odbočil čiže
hlupák=zasran
jendoduchá a pochopiteľná rovnica
Ked som mal 7, chcel som mat 8.
Ked som mal 14, chcel som mat 15.
A odvtedy som spokojny Vsetci starsi povazuju mladsich za hlupsich. Ked som mal 14, povazoval som sa za najmudrejsieho cloveka na svete.
Teraz ked mam 16, povazujem vacsinu 14-rocnych automaticky za hlupsich ako som ja. Nechcel by som mat ani 14-rocnych priatelov, ani 14-rocne dievca.
A Tommyhot, ktory ma 18, prezmenu povazuje za hlupych vsetkych 16-rocnych, a tak dalej
Aj tak jediny hlupak je ten, kto tvrdi, ze je mudry
Ja nie som nejako múdry alebo ani sa za ňho nepokladám ale rád som v spoločnosti normálnych ľudí z ktorými sa je o čom baviť
čiže mám deficit, ľudí rozdeľujem na debilov a inteligentov
a je mi jedno čo si o mne myslí niekto iný
-myslia si ze sme nieco menej a potrebuju si dokazovat ze cim su starsi lepsi vivat 16
Zalozenim takejto diskusie o nicom len potvrdzujes, ze si este decko =D Nebojkaj...vyrastieme =}Ale najprv by sa zislo naucit gramatiku =} Nic v zlom...
Have a nice day
co su 16 roční keď nie deti???
ako by si sa definovala..co si???
ale do 18ky je to jasne..a podla mňa decka sme ešte dlho po 18 čo sa týka nasích skúseností a vnímania okolia..ako som vravel..život nas ešte vela krát prefacka..ale nemože predsa 16 ročný(á) vravieť že nie je dieťa..to si odporuje podla mňa..a chcel som od nej aby mi ona povedala že čo vlastne je keĎ nie to dieťa..
preco ty do vsetkych skaces? vsimla som si to vo viacerych temach... ako nic proti tebe ale to ze tu na kazdeho pindas ti pomaha alebo co? mozno teraz napises ze co chce 13 rocna smarkata ale je to fakt ze tu mas na vsetko pripomienky, skus najprv rozmyslat a potom poslat, lebo tym ze mas pindy tomu cloveku nepomozes... napr. ze co o tom mozes vediet ked mas len tolko rokov... to urcite neopomoze a myslim ze ked niekto zalozi nejaku temu tak chce pocut bud nazor alebo chce pomoc... nic proti tebe inac
a k tejto teme... ja si myslim ze vacsina 16 sa sprava ako dospelaci a pritom su to fakt este deti ale zase co o tom mozem vediet ja ked mam len 13... ze?
lenže o to nejde či majú viacej rozumu..ale stále zostanú deckami..
Lakino to povedal dost dobre navyse nizky vek ospravedlnuje detinskost co mnohym dospelym urcite chyba
Navyse si nepamatam jedineho 16-rocneho, ktory by vyskocil z okna kvoli nazorom inych ludi na neho...
Na druhej strane byt depresivny je dnes in. Najlepsie to vystihol satyricky obrazok hrobu mladeho teenagera s epitafom "We have no idea what his fucking problem was"
asi tak
Dobra tema, niekto to tu vystihol, to ze ci si alebo niesi dieta neurcuje to kolko mas rozumu. Prednedavnom bol v telke ukazany mlady chlapec s mexika, ktory ma tusim 14 rokov a vyucuje lektorov, pretoze ma brutalne vedomosti. Ale aj tak je dieta S hladiska pravidiel a zakonov statu si dieta pokial nedovrsis vek 18 rokov. S realneho si ovela dlhsie Teda ako kto. Sice ja budem mat teraz za chvilku 20, zmaturoval som, pracujem , ucty si platym sam, platim nasim mali najom, mam vlastne auto atd atd, ale aj tak sa stale este citim ako dieta V sirokej podstate. Pretoze nemam vlastny byt, ani starosti on, neplatim ziadne faktury za plyn, elektriku, ci nieco ine, nemusim sa starat kolko z vyplaty odlozim na take sporenie, kolko dam na hypoteku, a kolkaty pilier si mam otvorit aby som mal vecsi dochodok Jedine moje starosti su minut zarobene peniaze, a stravit co najviac casu s kamaratmy a frajerkou A cele moje plany na najblizsiu dobu su len ist v lete na dovolenku, a absolvovat co najviac roznych chat cez leto atd atd Takze sa v podstate este citim ako dieta, aj ked stat a mnohy ludia s ktorymi pracujem, alebo pre nich pracujem si to o mne nemyslia
Hovori sa, ze trafena hus zagaga )
Este k tomu kvoli veku.??? Smiesne. Clovek nie je nic menej, len preto, ze ma 16. Ma sice ine problemy ako 12-rocni, ci 50.rocni, ale nie menej dolezite.