Milujem, keď pozývam na akciu, a potom mi x ľudí v ten deň hodinu po začatí nedvíha mobil
Milujem, keď pozývam na akciu, a potom mi x ľudí v ten deň hodinu po začatí da vedieť že nejde albo napríklad v minulú sobotu večer... pozývam ich tyzden dopredu, dohodneme sa, a zrazu nikto nezdvíha mobil -.-
to sa stáva aj mne... teda stávalo odvtedy už nič neorganizujem, nič nerobím... ja sa naháňam, zháňam, pripravujem, peniaze vrážam do toho a deň predtým mi odrazu všetci odrieknu z istých nevysvetliteľných príčin (ktoré sa aj tak nikdy nedozviem)
a zistila som, že dohodnúť sa s 2 ľuďmi je omnoho ťažšie ako sa dohodnúť s 20 ľuďmi
Ja skôr poznám "čakáme, kto sa v tej hromadnej správe vyjadrí prvý, že ide" alebo "nie som schopný napísať neviem alebo nie, zabilo by ma, keby som ostatným dal vedieť, že som tú správu vôbec videl" Alebo celkovo neschopnosť dohodnúť sa aj týždeň dopredu. Ale nakoniec teda viem, na čom som skôr, ako po začatí a síce ľuďom nevolám, ale tipujem, že by to zdvihli, toto už je hardcore... :/
@4 presne ..... človek nim to môže povedať aj 2 týždeň dopredu ..najskôr všetci súhlasia a dva dni pred akciou: oni nevedia ,už nim je ľudom jedno jedno , začnú vymýšlať nech sa ide niekam inam ... neoplatí sa to , jediný kto z toho bude mať nervy a bude nespokojný si ty sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a zistila som, že dohodnúť sa s 2 ľuďmi je omnoho ťažšie ako sa dohodnúť s 20 ľuďmi