hmm čo ja viem........ľúbim ťa poviem hocikomu, kamarátkam a tak....... a to milujem ťa znie tak vážnejšie.......mne osobne sa to viac páči "milujem ťa".......
Je medzi tym dost velky rozdiel ked to beres po citovej stranke ... ked niekoho lubis mozes ho lubit chvylku mozes ho lubit dlhsie ... a tak , ked niekoho milujes vacsinou sa nezamyslas preco je to tak , proste ked niekoho milujes tak to je iny pocit , teda aspon v mojom pripade , myslim si ze je to divne napisane, ale tieto veci sa moc slovne nedaju opisat
milujem ťa- som schopný za teba zomrieť, a to je spôsobené dlhoročnou známosťou a poznaním samého, partnera i spoločného života.Nechcem už nič, len teba, výborne si rozumieme
ľúbim ťa- si fakt super, myslím, že to má budúcnosť, môj život sa začína krútiť okolo teba, dokážem niečo obetovať a pomaly myslím ako "my", na milujem ťa však ešte treba veľa času
mám ťa rád- si u mňa vyššie než ostatné, nedokážem ti však ešte všetko zveriť, život je sviňa a tak sa nechcem popáliť, už ma však nezaujíma len fyzická krása z ktorej som sprvoti možno vychádzal, je to všetko ešte čerstvé, treba činy a nie slová
preto ma občas trápi ak mi niekto po 2 mesiacoch ide rozprávať o nehynúcej láske a napr. o ďalší mesiac povie, že už neľúbi...to považujem za zahrávanie sa s citmi.Tá dotyčná/ý potom nevie, čo chce a slová používa len ako frázy.Potom nech sa baby nečudujú, že sú chlapi mimo alebo naopak...
mat rad je niekedy viac ako lubit, ci milovat .."milujem ta" som este nikomu nepovedala(ani nepoviem ak skoro podla mna)..resp. povedala ale nebolo to tak myslene
noo ja som sa pytala len preto, ze jeden kamarat mi stale hovori ze ma velmi miluje a ja ho mam rada a ked mu to cem povedat tak napisem skor ze lubim ta ako milujem ta
nechápem čo tu každý rieši slová! Občas sa im pripisuje priveľký význam... Vôbec by som nepovedala, že človek ktorý ti povie "milujem ťa" ťa musí mať zákonite radšej ako ten čo povie "mám ťa rád"
noo podala mna je to asi to iste akurat ze milovat je krajsie niekto mi raz poovedal ze lubit mozes hocikoho ale ke uz niekoho milujes tak by si zanho dal aj zivot
Napriklad ja možem povedať len nejak trom opsobam ze ich lubim...tých co chcem potešiť..alebo co oni mne napisu ze ma lubia a cakaju odpoved pozitivnu a nechcem zraniť.....napišem len že Lowáám...je to divné....ale LUBIť je iné ako Looowam=D
Radko ...stále ťa lúbim aj ked ty o tom nevies.. strasne lutujem to čo sa stalo..:´( bolo nam spolu taq strasne super..Nikdy na to nezabudnem! Ale uz sa neda vratit späť to co som spravila ..ja nato stale myslim neda sa proste na nic zabudnut stale to budem lutovat .. Si uzastny clovek a som rada ze som ta vobec mohla spoznat..vazim si ta strasne..Nikdy ti to ale asi nepoviem lebo to nejde, mozno sa bojim reakcie a niesu nato bohuzial okolnosti .. ale aj napriek všetkemu stale dufam..chvilami uz aj prestavam ked vidím ako to je .. ale u mna je nadej este stale... Mám ta neskutocne moc rada ..Bud taky aky si .. NEZABUDNEM!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale chcela som len podotknúť, že sa mi neuveriteľne páči to "vr" medzi Milujem Ťa a Ľúbim Ťa nemá sa to písať ako vs?
ľúbim ťa- si fakt super, myslím, že to má budúcnosť, môj život sa začína krútiť okolo teba, dokážem niečo obetovať a pomaly myslím ako "my", na milujem ťa však ešte treba veľa času
mám ťa rád- si u mňa vyššie než ostatné, nedokážem ti však ešte všetko zveriť, život je sviňa a tak sa nechcem popáliť, už ma však nezaujíma len fyzická krása z ktorej som sprvoti možno vychádzal, je to všetko ešte čerstvé, treba činy a nie slová
preto ma občas trápi ak mi niekto po 2 mesiacoch ide rozprávať o nehynúcej láske a napr. o ďalší mesiac povie, že už neľúbi...to považujem za zahrávanie sa s citmi.Tá dotyčná/ý potom nevie, čo chce a slová používa len ako frázy.Potom nech sa baby nečudujú, že sú chlapi mimo alebo naopak...
a suhlasim s @psycholilithka
1.stupeň je: mám ťa rád
2. stupeň : Ľúbim ťa
a 3 stupeň : Milujem Ťa
sú to slová čo majú rovnaký význam. ale je medzi nimi dosť veľký rozdiel..
Napriklad ja možem povedať len nejak trom opsobam ze ich lubim...tých co chcem potešiť..alebo co oni mne napisu ze ma lubia a cakaju odpoved pozitivnu a nechcem zraniť.....napišem len že Lowáám...je to divné....ale LUBIť je iné ako Looowam=D
a Milovať?...take silne slova nepouzivam...
tak, mat rad mozes hocikoho a hocico, to poviem v pohode hocijakemu kamaratovi alebo poviem, ze mam rada zmryku napr.
lubit, to by som povedala len naj kamosom alebo rodine
a milujem ta poviem len jednej osobe pod slnkom v jednom case
Ľúbiť je sľúbiť, milovať dať.
Ľúbiť je ráno, milovať noc.
Ľúbiť je málo, milovať moc.