noo lebo nebyť netu tak by som vyšiel možno aj von niekedy z tej hroznej nudy ja viem je to moja chyba, ale zase nebyť internetu hral by som hry čo je ešte horšie... v podstate teraz nemám moc kamošov, teda véééééľmi málo aj keď som bol včera na festivale tak dneska som prišiel domov a bolo mi hrozne smutno že čo by som ja všetko dal za nejakého kamoša ktorému by som porozprával ako bolo , zašli by sme niekam von sa zabaviť a tak... niekedy si pripadám akokeby mám už 30 rokov, len škola naučiť najesť vyspať a to je všetko a medzi tým NET!!!
jaj ..... zaavislost? nepriijemnee..... treba zdvihnut lenivy zadok od compu...a. behnut pozriet kamosov..... ja som tu len zriedka kedy..... a nezatazuje ma to....
17 hh dík neviem či by som to zrovna tak nazval... práveže mne tu na compe nezáleží vydržal by som aj bez neho ale tak čumieť celý deň na stenu by bolo asi oničom... a vieš ono tí kamoši, mám ich málo a sú odomňa ďaleko (bývam na dedine), v meste , 20 kilometrov... ale oto ani tak nejde ide o to že ja mám kamošov málinko a chcel by som viacej. Lenže čo pôjdem po ulici "ahoj chceš byť môj kamoš" ??
hmmm nepovedal by som, ze internet milujem. Mam ho rad a pokladam ho za kazdodennu sucast. Ale vedel by som zit mozno aj bez neho. Ale este snom neskusal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a sietove vypadky zranuju moje srdiecko fnuk
aaale preco tolko pesimizmu v tom?
jaj ..... zaavislost? nepriijemnee..... treba zdvihnut lenivy zadok od compu...a. behnut pozriet kamosov..... ja som tu len zriedka kedy..... a nezatazuje ma to....