... a on odíde preč z krajiny. Možno sa vráti za 2 roky. Snažili by ste sa vydržať a počkať naňho či úplne zabudnúť. Popíšte ako by ste sa k tomu postavili.
ak ju mas naozaj rad pockas..........moji rodicia sa poznali od mala...ked mali 18-20 /veviem presne/ isli do sveta...stretli sa az o 10 rokov a zobrali sa....a nie je to ten typ co sa stale hada ci sa dokonca chce rozviest.....ak je to naozaj oplati sa aj 10 rokov pockat...
no ja by som zabudol necakal by som nasiel by som si nove dievca zivot je kratky a treba ho zit na plno a nie sa trapit keby ta tak lubi strasne tak neodide to je moj nazor treba zit na plno a nie sa trapit
Nechcela by som si to priznať a len tak to ukončiť, takže by to pravdepodobne vyzeralo tak, že by sme sa to snažili udržiavať, postupne by sme pozorovali, ako sa to horší a nakoniec by sme sa rozišli cez net... Lebo za dva roky sa veľa udeje, nielen, že obaja tí ľudia stretávajú nových ľudí, ale aj keby "odolali", tak každý z nich sa bude vyvíjať iným smerom, hlavne ten človek v zahraničí začne nový život. A ešte k tomu je tam len "možno" a žiadna záruka.
Ak by som s ním bola už nejakú tú dobu a milovala by som ho, isteže by som naňho počkala, ale takýto prípad sa nestane pretože ja som veľmi mobilná a šla by som preč sním
Nechala by som tomu voľný priebeh. Ak niekoho stretnem a zaľúbim sa...tak som toho predtým asi neľúbila dosť. Život je prikrátky na to stráviť dva roky čakaním na niečo, čo sa možno nevráti
blbá situácia 2 roky čakáš a môže to skončiť tak, že sa ani nevráti alebo ti po nejakom čase oznámi, že je koniec alebo tak ... fúha nechcem to zažiť .. teda túto situáciu .. držím palce GL
Ja by som určite počkala a vydržala to. Myslím si že ak naozaj chceš, tak tie 2 roky nie sú veľa a vydržíš to. Môžeš sa zatiaľ zdokonalovať, užívať si bežný život a predstavovať si ako sa znova stretnete Prajem veľa šťastia, snáď ti/vám to vyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
láska je sviňa nezvykajme si na ňu