@bambullkaa ako prepáč, ale v tvojom veku sa môžeš vysrať na to čo by na to povedala tvoja mamička...ona s tebou nebude žiť do konca života a jemne povedané, môžeš ju mať na háku
@n0win0u sám dobre vieš, že náš vzťah sa po včerajšku rúca. Som ti písala, že už sa nefrajeríme ale keďže mám dobré srdiečko a áno, lubenkám ťa tak si vravím, že ti dám ešte šancu!!!
tak buď milý chlapec!
dúfam, že si to vážiš. takúto super ženu ako som ja už nenájdeš!
2. ak ti je jedno, že ti zničí život kvôli tomu, že nechceš, aby ťa vydedila tak je to tvoja vec, ale ja by som radšej spal pod mostom ako si nechať takto kaziť život
matka mi život nekazi, keby ma nedržala na krátko, dávno by bola zo mňa jeb...feťáčka alebo pi..s bruchom....., chcem normálne žiť a nie niekde skončiť v bláznivci
2. mňa mama na krátko nedržala, ani sestru a ani brata. Sestra je vydatá, šťastne, má dve deti. Ja neberiem drogy a žijem normálne, brat takisto.
Ako prepáč, ale to záleží od človeka, čo sa skrýva v jeho vnútri. Keby si chcela tak si ona môže hovoriť čo chce, aj tak by z teba bola drogovo závislá alebo by si už mala dieťa, možno viac. Ja poznám veľmi veľa ľudí a to čo hovoríš je čistý blud a nič viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale tuto zakladateľka diskusie bude poctená tvojou milotou
už som chodila s gayom pol roka a som o tom nevedela, až nakoniec ked povedal, že chce so mňou mať dieťa ale je gay, som skoro skolabovala
tak som opatrna čo ak znova?
ja som hepa neskúsená, čo ak ma bude biť!
Ja si z ľudí nerobím srandu, je to škaredo a prečo by som mala? nemám dôvod, som len neskúsená, neskazená, zato tie otázky.
a ským mam kecať, to niekde na ulici mam zastaviť chalana a s nim kecať ?
ale ja sa to bojím takto robiť.
Ano a počase ma budeš chcieť všelikde boskávať a ja neviem čo by na to moja mamička povedala.
škoda, že som zadaná.
možno by sme čosi poriešili, či??
ano a potom ma mamička vydedí a budem spať s tebou pod mostom
tak buď milý chlapec!
dúfam, že si to vážiš. takúto super ženu ako som ja už nenájdeš!
inak sa len smejem, na viac som sa nezmohol,
2. ak ti je jedno, že ti zničí život kvôli tomu, že nechceš, aby ťa vydedila tak je to tvoja vec, ale ja by som radšej spal pod mostom ako si nechať takto kaziť život
matka mi život nekazi, keby ma nedržala na krátko, dávno by bola zo mňa jeb...feťáčka alebo pi..s bruchom....., chcem normálne žiť a nie niekde skončiť v bláznivci
1. máš chybu > blázinci
2. mňa mama na krátko nedržala, ani sestru a ani brata. Sestra je vydatá, šťastne, má dve deti. Ja neberiem drogy a žijem normálne, brat takisto.
Ako prepáč, ale to záleží od človeka, čo sa skrýva v jeho vnútri. Keby si chcela tak si ona môže hovoriť čo chce, aj tak by z teba bola drogovo závislá alebo by si už mala dieťa, možno viac. Ja poznám veľmi veľa ľudí a to čo hovoríš je čistý blud a nič viac.