Inception, Shutter Island. Donnie Darko
Butterfly Effect, ale director´s cut
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ma na prvýkrát trochu poplietol
a vraj Atlas mrakov je z takej kategórie, ale to som ešte nevidela
a okrem spomínanej Planéty opíc aj Šiesty zmysel!
Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Ale inač... stačí si pozrieť film Donnie Darko a budeš nad ním premýšľať aj o týždeň. (Fajn, ja som to pochopila hneď, ale poznám pár zničených duší, ktorým to robí problém do dnešného dňa )
inak ten vecny svit mal kde aky mindfuck? lebo v celom filme sa nestalo absolutne nic, co by som necakal. ale pacil sa mi... mozno som ten velky zvrat len prehliadol
@antifunebracka asi len ten začiatok, kým sa zorientuješ v čase
mne inak ani Donnie neprišiel veľmi zložitý, len v tom pár nejasností, ale už si to veľmi dobre nepamätám
fight club, Machinist, donnie darko, predestination, coherence, , mr. nobody, interstellar, shutter island, 2001: space odyssey, Lost Highway, MEMENTO, Dark City...to je len tak v rýchlosti čo som si spomenul že som videl
a u mňa z tých to cenu za najvačší mindfuck vyhráva Lost Highway
@marek15693 .. Génius nie, len vidím súvislosti a mám vytrénovaný mozog na filmy, ktoré majú človeka zmiasť najlepšie tak, aby to už nikdy v živote nerozdýchal
A možno som predsa len ten nepochopený génius
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.imdb.com/title/tt2316411...
Buffalo´66
Butterfly Effect, ale director´s cut
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ma na prvýkrát trochu poplietol
a vraj Atlas mrakov je z takej kategórie, ale to som ešte nevidela
a okrem spomínanej Planéty opíc aj Šiesty zmysel!
Ale inač... stačí si pozrieť film Donnie Darko a budeš nad ním premýšľať aj o týždeň. (Fajn, ja som to pochopila hneď, ale poznám pár zničených duší, ktorým to robí problém do dnešného dňa )
ešte hudobná vložka k uputávke:
» www.csfd.cz/film/134544-hra...
» www.csfd.cz/film/346911-pre...
ale takích filmov je viac, napr.
Mechanický pomaranč,
Klub Rváču
Talented Mr.Ripley
Dábluv Advokát
Horizont Událostí
» www.csfd.cz/film/116212-mec... (2004)
atd..
mne inak ani Donnie neprišiel veľmi zložitý, len v tom pár nejasností, ale už si to veľmi dobre nepamätám
a u mňa z tých to cenu za najvačší mindfuck vyhráva Lost Highway
A možno som predsa len ten nepochopený génius