Je to najlepšia hra akú som kedy hral. Seriózne. V žiadnej inej nemáš toľko možností a slobody a navyše je zábavná a až moc návyková, preto ti ju ani nedoporučujem začať hrať Ale kedže máš 11 tak ok. Aspon ti zlepší angličtinu nájdi si nejaké tutorials na youtube, minecraft wiki je tiež dobra prosto hladaj na internete recepty. Hra je o tom, že sa narodiš v nekonečnej zemi (do šírky) a potom hladaš suroviny aby si si postavil dom a uchránil sa pred potvorami. A tých surovín je strašne vela 150 aj možno,všetko sú kocky, jednoducho si to musíš zahrať a spadneš do toho
o tom že ťa hodí do náhodne vygenerovaného sveta kde máš za úlohu prakticky len prežiť, a všetko ostatné je na tebe. kopeš podzemné chodby, ťažíš suroviny, z nich staviaš prakticky čokoľvek chceš a napadne ťa, vyrábaš rôzne veci (mapy, kusy nábytku, pestuješ si jedlo na doplnenie HP, vyrábaš si nástroje, lopaty, krompáče, atď, spracovávaš vyťažené materiály (napr. z piesku vypáliš blok skla)...
skvelá vec, asi by som ju často hrával keby nebola robená v skurvenej Jave a teda mi nebežala rýchlosťou asi 6 FPS keď je vonku pekné počasie.
@filus - "grafika z roku pána"... lebo to je najhlavnejšia vec ktorá vypovedá o kvalitách hry, a preto Crysis 2 kde máš jednu lineárnu cestu a je to strieľačka ako každá iná je lepšia ako napr. pôvodný Deus Ex, alebo System Shock 2, kde máš k dispozícií rozsiahle mapy s množstvom možných ciest a riešenia každej situácie že? ach jaj, vždy keď niekde narazím na človeka s takýmto názorom tak zaplačem pri uvedomení že vďaka takýmto ľuďom sú AAA hry dneska také (stupídne a nudné) aké sú.
@midnight ja proste neobľubujem hry kde máš x-rôznych ciest a neviem čoho, ja som skorej za tunelovky, takže áno Crysis séria je pre mňa to najlepšie čo doposiaľ uzrelo svetlo sveta v PC hrách...
pre niekoho to možno nudné je pre niekoho nie, to je vec názoru
@filus - ale veď to mi bolo jasné, to väčšina ľudí, lebo ju myslenie vyčerpáva, tak "aspoň pri hrách" chce nemyslieť, ja to chápem, len s tým nesúhlasím.
Minecraft je najlepsia hra co sa tyka zabavy. Proste sa zjavis v uplne nahodne generovanom svete. Minecraft obsahuje len fyzikalne nastavenia sveta, recepty, kocky a zvierata a prisery. Ostatne je len a len na tvojej fantazii. Mozes budovat od podzemnych domov, katakomb az po lietajuce zeme(glaciery) a rozsiahle vily. Teraz vysiel novy update, ktory dal hre novy vyznam a je naprosto skvely. Nepocuvaj tuto tych tupcov co sudia hry podla grafiky, zahraj si to a posud sam. Pozri si par tutorialov na youtube, pozri minecraftwiki.com kde mas vsetky recepty a popisy vsetkych veci a zahraj si to
Blbosť hra,radšej by som ti odporúčal aby si si zahral RUNESCAPE,tam si oveľa viacej užiješ hry ako pri tomto ! A mimochodom naučíš sa aj pekne po anglicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
o tom že ťa hodí do náhodne vygenerovaného sveta kde máš za úlohu prakticky len prežiť, a všetko ostatné je na tebe. kopeš podzemné chodby, ťažíš suroviny, z nich staviaš prakticky čokoľvek chceš a napadne ťa, vyrábaš rôzne veci (mapy, kusy nábytku, pestuješ si jedlo na doplnenie HP, vyrábaš si nástroje, lopaty, krompáče, atď, spracovávaš vyťažené materiály (napr. z piesku vypáliš blok skla)...
skvelá vec, asi by som ju často hrával keby nebola robená v skurvenej Jave a teda mi nebežala rýchlosťou asi 6 FPS keď je vonku pekné počasie.
@filus - "grafika z roku pána"... lebo to je najhlavnejšia vec ktorá vypovedá o kvalitách hry, a preto Crysis 2 kde máš jednu lineárnu cestu a je to strieľačka ako každá iná je lepšia ako napr. pôvodný Deus Ex, alebo System Shock 2, kde máš k dispozícií rozsiahle mapy s množstvom možných ciest a riešenia každej situácie že? ach jaj, vždy keď niekde narazím na človeka s takýmto názorom tak zaplačem pri uvedomení že vďaka takýmto ľuďom sú AAA hry dneska také (stupídne a nudné) aké sú.
pre niekoho to možno nudné je pre niekoho nie, to je vec názoru
crysis hram tiez a je to PECKA
kto tu hru nehral
nech tu ani nepise
moje nazory na Minecraft
boly ze je to pi*ovina a pod.
ale ked som si ju zahral
nemohol som ju prestat
hrat je to fakt mazec
a ked najdes dobrý server tak neni o com
ale dam ti radu nezacinaj ju hrat
ked raz zacnes tažko skoncýš
@panhrac9 A Ty sa prosím Ťa najprv nauč pravopis a potom niekam prispievaj
Musíš si to zahrať aby si zistil že či to je ok alebo nie, a grafiku to má úžasnú