Pili ste už túto, vraj najlepšiu a najčistejšiu minerálku? Ak áno, cítiť v nej nejaký rozdiel oproti iným minerálkam alebo tam naozaj cítiť jej výnimočnú chuť alpských ľadovcov, z kade sa získava?
čo ja viem nepočula som, že by bola najčistejšia alebo najviacsuper.. proste minerálka bez bubliniek a tie sú všetky fuj. v španielsku som mesiac musela piť také brečky.
Pila som ju a podľa mňa je lepšia... Keďže pijem stále len neperlivé minerálky, tak by som povedala, že cítim jemnejšie rozdiely... Rozdiel tam je, ale ak nepiješ neperlivé vody, nespoznáš to...
@bodka13 ty musíš mať ale peňazí Aj ja chcem peniaze
@salkoo presne toto! To je úplne ako piť vodu z vodovodu...načo míňať peniaze na neperlivú vodu
@wind je to tak..práve kvôli tomu že sa získava z alpských ľadovcov a nijak chemicky sa neupravuje ako iné vody...práve kvôli tomu je jej cena taká aká je
@smartboy ale pijem aj normalnu vodu ,len tatino pracuje na letisku a odtial ju vzdy zobere domov. to si skor berem len do skoly, a ked sa vratim domov tak pijem mattony ale nie robim si srandu ked sa vratim zo skoly tak pijem caj .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@salkoo presne toto! To je úplne ako piť vodu z vodovodu...načo míňať peniaze na neperlivú vodu
@wind je to tak..práve kvôli tomu že sa získava z alpských ľadovcov a nijak chemicky sa neupravuje ako iné vody...práve kvôli tomu je jej cena taká aká je
@demonicbass takže nebudem cítiť ľadovce, čo?
@smartboy takto