@kokosovyorech a kto to poje preboha ? kvôli tomu , nechcem robiť normálne veľkú, lebo máme koláčov dosť, a matka by len nadávala , že zase to musí vyhadzovať a bla bla. To nepotrebujem počúvať ..
Chcem len recept, nejako poupraveny na velkost mini bábovky
buď ideš piecť prvýkrát, alebo nevieš, že tvoj jediný problém bude zohnať miniformičku
Ak môžem odporučiť, menej práce by si mala s muffinmi, ktoré by si mohla ozdobiť marcipánovými srdiečkami, krtkovou tortou, alebo perníkmi (na čokoládový dokúp aj čokoládovú náplň do torty, inak budú suché) je to rýchlovka a okrem pripečenia tam nemôžeš nič pokaziť....a sú perfektné, to som videla na priateľovi keď to do seba s blaženým úsmevom ládoval ^^
@klaudiqaaa prvýkrát rozhodne nepečiem, no nechcem veľmi skúšať, chcem ísť na zaručenú kvalitu, a ako som spomínala tuk na pečenie na muffinky nemám poruke žiaľ .. tiež chcem potešiť kamaráta, a prišlo mi to také malé, milé, zlaté, že by ho to potešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
... lebo moc nechápem že čo chceš
Chcem len recept, nejako poupraveny na velkost mini bábovky
buď ideš piecť prvýkrát, alebo nevieš, že tvoj jediný problém bude zohnať miniformičku
Ak môžem odporučiť, menej práce by si mala s muffinmi, ktoré by si mohla ozdobiť marcipánovými srdiečkami, krtkovou tortou, alebo perníkmi (na čokoládový dokúp aj čokoládovú náplň do torty, inak budú suché) je to rýchlovka a okrem pripečenia tam nemôžeš nič pokaziť....a sú perfektné, to som videla na priateľovi keď to do seba s blaženým úsmevom ládoval ^^
@kokosovyorech ta hej .. dám polovičku vajíčka ..
@mcvpn .. nj, ale troška zložité, kedže objemy nie sú moja silná stránka