Ahojte Je tu niekto kto sa vyzná a vedel by mi poradiť nejaký mini notebook, prip. notebook do ceny 450€. Pozerala som si nejaké stránky na internetových obchodoch, ale neviem sa v tom vyznať. Moje základné požiadavky sú: usb port/y, ethernet port
@kikusqa205 a veľkosť? Musí to byť do 13,3'' alebo chceš normálny 15,6''? ...
Lebo z toho popisu mi vyplynulo, že chceš malý notebook (t.j. od 11,6'' do 13,3'') ale neubránila by si sa ani normálnemu notebooku (14-15,6'') ... Tak ako mám tomu chápať?
Netbook Lenovo IdeaPad S205
nemas tam ale cdromku a dobyvatel neviem co je ale ak je to internetova online hra tak ti to pojde a ak je to hra ktoru si musis natiahnut do kompu ... noooo povecme ze ak chces hrat hry ktore si musis natiahnut do kompu tak sa rozluc s mini notebookom bud jendo alebo druhe
@77hanes77 Som sa nejasne . No keď sa nájde nejaký fajn veľký do ceny 450€, tak áno aj normálny. Ale to pochybujem, že sa nájde. Nechcem do toho až tak veľa investovať keďže mám tablet.
@kikusqa205 nooo myslim si ze z netbookov je lenovo jeden z tych lepsich
ale je to shit oproti velkym compom ako kazdy mini notebook proste nemozes mat na nho poziadavky jak na velky notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Lebo z toho popisu mi vyplynulo, že chceš malý notebook (t.j. od 11,6'' do 13,3'') ale neubránila by si sa ani normálnemu notebooku (14-15,6'') ... Tak ako mám tomu chápať?
Ber to tak, že je ráno (nedochádza mi)
nemas tam ale cdromku a dobyvatel neviem co je ale ak je to internetova online hra tak ti to pojde a ak je to hra ktoru si musis natiahnut do kompu ... noooo povecme ze ak chces hrat hry ktore si musis natiahnut do kompu tak sa rozluc s mini notebookom bud jendo alebo druhe
ale je to shit oproti velkym compom ako kazdy mini notebook proste nemozes mat na nho poziadavky jak na velky notebook
» www.alza.sk/lenovo-thinkpad...
Ta integrovana grafika je vykonejsia ako vacsina samostatnych v shitov typu GTX 820M a 840M
Procak tiez v celku ujde.
To, čo si myslel, je GT 840m so 64 bitovou (škrtiacou) zbernicou
GTX majú 128 až 256 bitovú zbernicu a sú logicky výkonnejšie
Navyše, "Dobyvateľ" je hra vo flashy a na to je postačí aj integrovaná GK (Intel HD 3000/4000/5000/Iris)
@Kikusqa205 Budeš sa venovať aj niečomu konkrétnemu ? Grafike trebárs ...
Teda, ak myslíme na to isté : » dobyvatel.nova.cz/...
v kazdom pripade je 840m o nieco vykonnejsia ako intel hd 4600
Ale pokiaľ na tom bude maximálne hrať nejaké hry vo flashy, tak je diskrétna GK zbytočný luxus ... Úplne postačí aj integrovaná....
Ak chce kvalitu, tak by som šiel do entry-business notebookov.