ale fakt to vyzerá také rozprávkové, napr. tam nie sú také bežné veci, napr. je tam moc čistá tá dlážka, bez kameňov, bez hliny........ teda taká akoby to bol gumelín
je to real, len to dost dobre natocili, ze to tak posobi. ked si vsimnes ludi pri fontane teda konkretne edneho paru co tam sedi. tak sa obijma, prehadzuje ruky cez ramena to by asi tazko spravili tak prirodzene s figurkami
Najprv som si bola nabetón istá, že sú to miniatúry, až kým som si neprečítala predchádzajúce príspevky... Tak teraz neviem. Let toho vrtulníku vyzeral byť ako miniatúra, ale napríklad tá striekajúca fontána...
Ale ak to predsalen boli miniatúry, tak obdivujem tých ľudí, čo si dali robotu s takou piplačkou.
zda sa mi ze ked je rozmazane pozadie obrazku ci zaberu a je to zaostrene iba na nejaky predmet s detailami tak to vyzera miniaturne..kazdopadne cool video to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nahodna fotka z googlu
» en.wikipedia.org/wiki/Tilt-shift...
to je sranda
ono to robí asi aj to, že na tom druhom nie sú až také detaily.
na tychto letadlach ani tak nie,ale netusim ako by som dosiahol taky efekt
Ale ak to predsalen boli miniatúry, tak obdivujem tých ľudí, čo si dali robotu s takou piplačkou.