keby ano, tak urcite by osm si chcel pametat, lebo by som uz mal rozne vedomosti a skusenosti o ktore by som sa mohol opriet a nespravl by som mozno nikdy ziadnu chybu
@zajkousko vsak nehovorim ze je to pravda a existuje to, len ze ty pises o tom ze neexistuje a neni o com rozpravat a tak len podotykam ze ani boh neexistuje a tiez o nom stale rozpavas a uvazujes
ale aj keby verim na minule zivoty, aj ked volako velmi nie, tak urcite by si to clovek nepameta, vsak vela ludi si nepameta co sa stalo pred 5minutami a nie este pred XY rokmi v inom zivote alebo aka je to ideologia.(sice ja si pametam veci aj ked som mal 4roky ale to je nepodstatne
inac mimochodom su niektory ludia co si pametaju minule zivoty co robili a ako atd. a niektory maju o tom aj dokaz napriklad pribehy atd.. aj ked tomu az tak neverim.
ja na to verím. duša sa rodí sa stále znova a znova, len v inom tele (a možno aj na inom mieste ako je naša planéta, koniec koncov koľko asi iných vesmírov a svetov môže existovať v tom nekonečne?) a každým jedným životom sa zdokonaľuje a učí niečo iné čo je potrebné pre jej "rast". či to je už stará duša, alebo novšia.
a chcela by som si pamätať. cez meditáciu sa dá vrátiť. len sa ešte neodvážim.
viete co je zvlastne? vela ludi hovori ze ziaden Boh ani dusa nie je,hovoria ze smrt je tma a koniec. ako by potom mohli existovat nejake minule ci buduce zivoty?
k teme-neverim ze su taketo zivoty,ak by boli asi by som si nechcela pametat,lebo by som mala mysel plnu spomieok s minulych zivotov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja na tieto veci verim, a obcas mam take divne pocity..
heh, čím si bol v minulom živote, len tak pre zaujímavosť teda ........filip
ale aj keby verim na minule zivoty, aj ked volako velmi nie, tak urcite by si to clovek nepameta, vsak vela ludi si nepameta co sa stalo pred 5minutami a nie este pred XY rokmi v inom zivote alebo aka je to ideologia.(sice ja si pametam veci aj ked som mal 4roky ale to je nepodstatne
inac mimochodom su niektory ludia co si pametaju minule zivoty co robili a ako atd. a niektory maju o tom aj dokaz napriklad pribehy atd.. aj ked tomu az tak neverim.
a chcela by som si pamätať. cez meditáciu sa dá vrátiť. len sa ešte neodvážim.
k teme-neverim ze su taketo zivoty,ak by boli asi by som si nechcela pametat,lebo by som mala mysel plnu spomieok s minulych zivotov