ten vyrok sa snazi zistit, ci si clovek ,ktoremu sa vacsinou vsetko dari alebo naopak...proste ked ti prevazuju zle skusenosti, tak jasne ze mas hlavne negativne ovplyvnenu sucastnost minulostou. tu nie je spravna alebo nespravna odpoved v zmysle, co pre kazdeho. asi je to aj otazka polozena tebe osobne...
určite nie, zastavam nazor, ze co som prezila v minulosti bolo potrebne aby ma sformovalo do toho, co som teraz, vsetko co prezijes ta predsa formuje...
minulosť ma v mnohých prípadoch "dobiehala" však v negatívnom smere a potreboval som sa so všetkým vysporiadať, je to bolestivé, ale nakoniec moja duša našla pokoj a hlavne spásu.........filip
snažím sa poučiť z chýb, ktoré som vykonala v minulosti.... pomáha mi to posúvať sa vpred a zdokonalovať sa v tom, čo mi nevyšlo.... v niečom ma síce minuloť ovplyvnila aj negatívne,ale snažila som sa z toho dostať a posunúť sa do stavu, keď som viac- menej spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
prečo nepriaznivo. ak sa z nej človek poučí,tak to práveže môže aj pomôcť. vyvarovať sa robiť tie isté chyby,predvídať a pod.
dajakú minulosť človek predsa musí mať.
niektoré činy z minulosti možno. ale celá minulosť nie.
tak by to malo byť správne.
nechápem, prečo by to malo byť nutne negatívne.
inak @8