občas nad nou premyslam, ale nevenujem tomu prilis vela času, radšej sa sustredim na to, čo je teraz.
a nesnazim sa na nu zabudnut, lebo je to moja sucast, a hoci nie kazda vec mi je prijemna, tak vzdy sa da niečo z minulosti naučit, niečo čo mozes využit v buducnosti.
a ak ratas za rozmyslanie nad minulostou aj spominanie na nejake veci tak aj to robievam.
rozmyslam nad tym co vsetko som mohla v minulosti spravit inak, a hovorim si ze by som vsetko spravila lepsie ale viem ze to tak nije a aj tak sa nikdy nepoucim......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a nesnazim sa na nu zabudnut, lebo je to moja sucast, a hoci nie kazda vec mi je prijemna, tak vzdy sa da niečo z minulosti naučit, niečo čo mozes využit v buducnosti.
a ak ratas za rozmyslanie nad minulostou aj spominanie na nejake veci tak aj to robievam.
Viac sa sústredím na budúcnosť.
veci, co by som chcela vymazat aj tak nezmazem
a veci, co by som chcela napravit/spravit inak aj tak nemam ako
iba ma chyta ista melancholia, ked rozmyslam nad tym, co bolo, ale som so vsetkym zmierena