Vopred, ak tu už bola táto téma tak sa ospravedňujem
Teraz k veci. Myslíte že existuje niečo ako "minulý život"? Že sme duše ktoré žijú len v inom tele? Alebo je to výmysel ľudí ktorý sa nudia a príliš zamýšlajú. Ja si myslím že je niečo na tom
áno, život je nekonečný. čo bolo raz stvorené, nemôže byť zničené. tvoja duša (samozrejme, iba pre tých, ktorí na ňu veria), inak to môže byť nazvané aj energia, alebo hociako inak, existuje bez ohľadu na to, či je v telesnej schránke, alebo nie.
@dominica16 existuje v podstate regulérna kvantovofyzikálna hypotéza, že celý vesmír sa skladá z jedinej častice, ktorá "behá" v čase od jeho vzniku po jeho zánik, kde sa "otočí", a beží zasa v čase dozadu po jeho vznik, kde sa zasa otočí, atď... a pri každom prechode časom hrá v celku inú úlohu. a z nášho pohľadu je potom výsledkom celý vesmír. je to hypotéza ktorá vznikla na vysvetlenie dvoch vecí: zaprvé, všetky elektróny sú naprosto totožné. zadruhé, antihmota je vlasne len regulérna hmota ktorá "beží v čase" opačným smerom, tzn z "minulosti" do "budúcnosti".
@anitchka No , dozvieš sa to len ak život po smrti existuje , ak nie tak sa nič nedozvieš , lebo mŕtvy človek nevníma-nemyslí .
Takže , aj keď posmrtný život neexistuje , ale tesne pred smrťou budeš veriť že existuje , tak je vlastne jedno či existuje alebo nie , lebo ak existuje budeš to vedieť , ale ak neexistuje už to vlastne ani nezistíš lebo budeš mŕtva .
hmm bolo by to pekne vediet ze ked zomriem narodim sa znovu a znovu,ale ja tomu neverim. ja verim ze nebo a peklo existuje, a ze tu na zemi mame len jednu sancu zasluzit si zivot v nebi, inak pojdu nase duse naveky do zatratenia
@janehonda jasné, lebo nebo a peklo sú oveľa logickejšie než reinkarnácia, a rovnako tak sú aj podložené XY ľuďmi čo sa prebrali z klinickej smrti...-.-
@midnight tak to už aby som začala určite tam je niečo zaujímavé napísané ale rpe mňa sú to zatiaľ len "šifry" snáď keď si to o pár rokov prečítam, pochopím
@janehonda a snáď nebrzdí? k čomu je náboženstvo (ktorékoľvek) dobré?! sú kvoli nim len vojny! to veda je rozvoj ľudstva, nie modliace sa ovce, obmedzení kňazi a iní manipulatívni, vypočítaví a hamižní náboženskí hodnostári
@dominica16 ja tomu verím, možno že ma tu vysmejú ale verím že v tom niečo je ale keď sa hlboko nad tým zamyslíme čo bude keď zomrieme-nejde povedať že "nič" ale čo sa stane s naším "vnútrom" ? je to hlúposť, nemôžem viac písať lebo budem nad tým toľko rozmýšlať že nezaspím
@candy36 pocas vojny sa v koncentracnych taboroch robili pokusy na ludoch, teraz akurat citam jednu knihu kde sa pise o tom,ako v roku 1951 vo francuzskej dedinke Pont-Saint-Espirit kde na nic netusiacich ludoch skusali biologicke zbrane /ucinky LSD/, rozprasili to do dediny a ti ludia mali halucinacie a navzajom sa zabijali, toto LSD podavali aj vojakom ci studentom. a nemyslim si ze toto bolo nabozenskeho povodu
stale si myslis ze len koli nabozenstve sa deju zle veci?
@janehonda nepovedala som že LEN kvoli náboženstvu, a toto boli pokusy slúžiace ľudskému POZNANIU, narozdiel od náboženských vojen ktoré boli v podstate len o tom, ktorá fiktívna postavička je lepšia
@janehonda ak sú pokusy na ľuďoch tak zlé mali by sa zakázať aj pokusy na zvieratách, lebo ich život má tiež cenu, a niektorí ľudia by si to zaslúžili aj viac než tie zvieratá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
minuly zivot existuje
nechce sa mi o tom hadat, ale ja som presvedcena o tom, ze existuje.
ako bolo spomenute v @5 , dusa je podla mna vlastne energia a energia nemoze zaniknut proste
ale ved... to je jedno aj tak. dozvieme sa ked zomrieme
nie, tento koment nie je offtopic.
Takže , aj keď posmrtný život neexistuje , ale tesne pred smrťou budeš veriť že existuje , tak je vlastne jedno či existuje alebo nie , lebo ak existuje budeš to vedieť , ale ak neexistuje už to vlastne ani nezistíš lebo budeš mŕtva .
prečo sme sa o tomto nikdy nerozprávali??? toto ma teda sakra zaujíma!
a mozno budes prekvapeny.
píšem 1*.........filip
a co si teda myslis ty ze videli ludia co prezili klinicku smrt?
a okrem toho, aj pomocou hypnózy sa dajú vyvolať spomienky na predchádzajúce životy.
kedy sa ľudia konečne naučia pracovať s faktami, nie slepo veriť pičovinám a náboženstvám, a podobným ľudstvo brzdiacim a osprosťujúcim sračkám?!
to nič, mne to trvalo poriadne pochopiť asi tri mesiace a to som mal "náskok" lebo som sa podobnými hypotézami zaoberal cca od 15tich
a okrem toho, netvrdím ti, že som "vyspelejšia" alebo čo, len sa mi hnusia organizované náboženstvá zvlášť kresťanstvo a koncept nebo-peklo
stale si myslis ze len koli nabozenstve sa deju zle veci?
btw, čo je to za knihu? môže byť zaujímavá
» www.martinus.sk/?uItem=114617...
A ďakujem za odkaz na tú knižku
nemas za co