asi nemôžem tvrdiť, že viem presne kto to je, keď som o ňom len párkrát čítala na internete ale taký jednoduchý a s prírodou spätý život, aký vedie, je mi v podstate sympatický.
tuším @janu bola na nejakom jeho vystúpení alebo na slnovrate, či sa mýlim?
jasne viem ale nepoznm jeho sposob života keďže som sa s ním osobne nestretla... mal u nás koncert a dozvedela som sa to o tri dni neskor no nenasralo by vás to?
@littlewing áno? počula som, že sa márne snaží si na svoje vrchárstvo nejakú ženskú pomoc napratať, určite by si ho potešila
jeho hudba mi vyvoláva pokoj na duši i divokosť víly na vytancovanie sa.
jeho spôsob života obdivujem a zároveň je to môj sen...
zato jeho "združenie" čo okolo seba tvorí, mnohí nazývajú sektou (čo som sa prvýkrát dopočula na jednej hodine náboženskej etnológie od jednej pani profesorky. odvtedy mám trocha čudný pocit z tohoto "združenia" , ale mne nepríde, žeby mali nejakú tendenciu ľudom, ktorí sa pripoja, nejak rozkazovať a prispôsobovať ich na svoju podobu.
nemôžem však povedať, bola som iba na jeho koncertoch so skupinou Bytosti. a možno tak jedno rozjímanie na Devíne po koncerte. bolo to príjemné a veselé
No a sám Žiarislav na mňa pôsobí obrovskou charizmou, čo spôsobuje, že keď ma kamarát volal: Poď, môžeš sa s ním odfotiť. Reagovala som ako malé hanblivé dievčatko, okúňala som sa prosila ho, aby to nerobil *smiech*
asi všetko... prípadné slušné otázky zodpoviem, keď budem vedieť.
@janu ja som ho nevidela nikdy naživo, mám len jedno jeho cd... a klip na Stúpaj, stúpaj je skvelý to som vlastne prvé od neho počula, myslím že som ešte nepočula od neho nič, čo by to prekonalo
a tohto poznáš ? tiež z podobného súdka, len tak pre zaujímavosť ale má toho oveľa menej nájditeľného na youtube
@littlewing jasné, aj ja som spoznala Žiarislavovu tvorbu práve cez túto pieseň, práve preto, lebo kúsok bol natočený práve v meste, kde žijem. Plakala som od šťastia a neviem ešte čoho, keď pomaly vyvrcholovala
toho týpka Geisberga mladého som len pred dvoma týždňami spoznala. hral na Festivale na Zaježovej (Sekierske lúky). už bola tma, vačší stan, v ňom len svetlo niekoľkých sviečok, kopec takýchto prírodných ľudí sediacich na zemi a jebal si to do gitary a jeden ujo ho sprevádzal bubnami. neostala som na celom koncerte, ale zaujalo ma to
tento je tiež dosti zaujímavý i keď nie všetky jeho počiny sa mi páčia. táto však určite
plus táto slečna. je však zahraničná, avšak jej hudba je neskutočne nabitá energiou a krásou
Skvelý človek, skvelé názory, perfektná hudba plná ducha a myšlienky. No dnes je ťažko čakať, že jeho úsilie niekto ocení, keď ľudia sa naháňajú za peniazmi a po nákupoch v obchodných centrách a podstatnejšími osobnosťami sú Rytmus a kdejaké televízne osobnosti či politici.
Myslím si, že by ľudia o ňom mali viacej vedieť a mali by sa o svoje skutočné kultúrne dedičstvo viac zaujímať.
Mimochodom Žiarislav má pravideľnú reláciu v Slobodnom vysielači...
A tvrdenia, že okolo neho je nejaká sekta... ľudia toho natrepú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tuším @janu bola na nejakom jeho vystúpení alebo na slnovrate, či sa mýlim?
jeho hudba mi vyvoláva pokoj na duši i divokosť víly na vytancovanie sa.
jeho spôsob života obdivujem a zároveň je to môj sen...
zato jeho "združenie" čo okolo seba tvorí, mnohí nazývajú sektou (čo som sa prvýkrát dopočula na jednej hodine náboženskej etnológie od jednej pani profesorky. odvtedy mám trocha čudný pocit z tohoto "združenia" , ale mne nepríde, žeby mali nejakú tendenciu ľudom, ktorí sa pripoja, nejak rozkazovať a prispôsobovať ich na svoju podobu.
nemôžem však povedať, bola som iba na jeho koncertoch so skupinou Bytosti. a možno tak jedno rozjímanie na Devíne po koncerte. bolo to príjemné a veselé
No a sám Žiarislav na mňa pôsobí obrovskou charizmou, čo spôsobuje, že keď ma kamarát volal: Poď, môžeš sa s ním odfotiť. Reagovala som ako malé hanblivé dievčatko, okúňala som sa prosila ho, aby to nerobil *smiech*
asi všetko... prípadné slušné otázky zodpoviem, keď budem vedieť.
a tohto poznáš ? tiež z podobného súdka, len tak pre zaujímavosť ale má toho oveľa menej nájditeľného na youtube
som zvedavá, ako sa tam objaví tne link
toho týpka Geisberga mladého som len pred dvoma týždňami spoznala. hral na Festivale na Zaježovej (Sekierske lúky). už bola tma, vačší stan, v ňom len svetlo niekoľkých sviečok, kopec takýchto prírodných ľudí sediacich na zemi a jebal si to do gitary a jeden ujo ho sprevádzal bubnami. neostala som na celom koncerte, ale zaujalo ma to
Myslím si, že by ľudia o ňom mali viacej vedieť a mali by sa o svoje skutočné kultúrne dedičstvo viac zaujímať.
Mimochodom Žiarislav má pravideľnú reláciu v Slobodnom vysielači...
A tvrdenia, že okolo neho je nejaká sekta... ľudia toho natrepú.