Ja osobne dbám Ale podľa mňa sú v tejto generácií ľudí (kde sa samozrejme rátam aj ja) intelektuáli len tí, čo sa narodia s prirodzene vyšším IQ a tí ostatní sa podriadia väčšine, teda tej skupine s vyššie uvedeným, asi najvýstižnejším názvom "si zabil"
potrpím si na gramatiku , noviny cítam iba pre pobavenie nič poriadne tam nie je radšej si prečítam týždeň , čítam knihy, rada pôjdem do divadla ked bude s kým , tv ignorujem, fandím hocijakému zmyslupnejšiemu umeniu, minule som cateringovala na vernisáži mladého umelca , nechcem zapadnúť do super trendy sledujúceho nakupujúceho davu, a nepochopím dnešnú ,,mládež ,, /
Je to len dôsledok výchovy, spoločnosti, rodičov, okolia, štátu, školy, možno faktorov ako všeobecné vzory.
Celá téma mi pripadá na zavrhnutie jedným prekrútením očí. Sedím momentálne na prednáške v súkromnej vysokej škole. Ak by som sa postavil a zrakom preletel po 130 ľuďoch čo tu sedia, asi by som nenašiel veľa takých čo dbajú o svoj duchovný rozvoj. Ale to neznamená že v minulosti to bolo lepšie.
Máme vnútorný dojem, že je niečo zlé, keď sa všetci nesnažia byť mega intelektuálmi a nerozvíjať svoje vnútro. Ale ja tiež nerobím bodybuilding a pritom, pokladám fyzickú kondíciu za takmer rovnako dôležitú pre život ako tú psychickú.
Takže... čo je zlé na terajšom stave? nič.
Ale ak chcete/chceme niečo zlepšiť, môžeme napríklad motivovať svoje okolie, trošku v tomto smere ovplyvniť svoje deti a podobné drobné zásahy...
Neznášam slovné spojenie : si zabil, alebo niečo s tým spoločné.
A ináč. Fakt záleží aj od rodiny no nieje to vždy o tom. Len zase u mladých ľudí je to také že možno nad tým ešte tak nerozmýšlajú a koniec koncov načo? Majú právo na nerozumné závery, nelogické rozhodnutia a tak. Kebyže je každé dieťa inteligentné a intelektuálne myslím že by to bolo tiež na hovno a koniec koncov. Časom na to príde buď sám, alebo za pomoci iného, alebo nepríde.
@tasha5 sorry, ale ignorácia TV nie je prejav inteligencie........ .týždeň je plný fanatikov (pomedzi to sú tam aj veľmi fajn ľudia).......a chvastanie sa týmto celým je proste.........pozérstvo.........a to robia hipsteri
no tak ja sa pohybujem medzi ludmi kde tv nefici nejak, lebo je to teda stoka okrem verejnopravnych divam len co ma zaujme, a ty si ukazala aka si riadne netolerantna , skatulkujuca krava , nevem kto sa ti tuchvasta asi ty ze poznas slovo hipster a huraa mas obet ani zdaleka som nie som iba som odpovedala na otazku , a ty mmch nie .. tak si daj odpich slecna .ked ma uvidis mozes povedat ci som to vies co . pozer je to co hovorim ja na iné . papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skor napreduje v kokotizme a drzosti.
Celá téma mi pripadá na zavrhnutie jedným prekrútením očí. Sedím momentálne na prednáške v súkromnej vysokej škole. Ak by som sa postavil a zrakom preletel po 130 ľuďoch čo tu sedia, asi by som nenašiel veľa takých čo dbajú o svoj duchovný rozvoj. Ale to neznamená že v minulosti to bolo lepšie.
Máme vnútorný dojem, že je niečo zlé, keď sa všetci nesnažia byť mega intelektuálmi a nerozvíjať svoje vnútro. Ale ja tiež nerobím bodybuilding a pritom, pokladám fyzickú kondíciu za takmer rovnako dôležitú pre život ako tú psychickú.
Takže... čo je zlé na terajšom stave? nič.
Ale ak chcete/chceme niečo zlepšiť, môžeme napríklad motivovať svoje okolie, trošku v tomto smere ovplyvniť svoje deti a podobné drobné zásahy...
A ináč. Fakt záleží aj od rodiny no nieje to vždy o tom. Len zase u mladých ľudí je to také že možno nad tým ešte tak nerozmýšlajú a koniec koncov načo? Majú právo na nerozumné závery, nelogické rozhodnutia a tak. Kebyže je každé dieťa inteligentné a intelektuálne myslím že by to bolo tiež na hovno a koniec koncov. Časom na to príde buď sám, alebo za pomoci iného, alebo nepríde.
Čo sa týka detí, sú strašne sprosté a drzé. Česť výnimkám, ale je to proste fakt a za to môže okolie.