Rozmýšľali ste že by ste či už po skončení školy, alebo už pracujúci otvorili živnosť a začali podnikať? Myslíte že má šancu sa udržať nový mladý podnikateľ, ktorý si podctivo chce zarábať sám na seba a nie na iných? A v akom odvetí myslíte že sa ešte opl
zvyknem hovorit, ze az sa raz budem topit v peniazoch tak sa otvorim tattoo&piercing salon ale mozno sa to vtedy uz vobec nebude nosit a mozno sa nikdy nebudem topit v peniazoch :´(
je úplne jedno v akom odvetví, hlavne musíš prísť s nejakou NOVINKOU. čo je v dnešnej dobe fakt ťažké, lebo všetkého máš plnú riť všade. takže treba naštartovať mozgové závity a vymyslieť niečo, po čom by ľudia skočili a ešte to nikde v okolí nie je
@amorko no. treba sa zamýšľať nad tým, čo je pre človeka nevyhnutné (drahé somariny si v najbližšej dobe nebude môcť dovoliť), takže musíš začať od rána, kedy človek začína deň. čo spravíš keď vstaneš, predtým ako ideš do práce, prípadne cestou? a z práce? niečo čo ľuďom uľahčí život a ušetrí čas napr. bol by nejaký nápad, ak oň máš záujem, TS.
nieje to ťažké vymyslieť niečo len si treba trochu pozisťovať čo ako kde a otvorí sa ti priestor pre nápady ...ja už mám 2 po ktorých by bol dopyt ale neni cash
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Btw...zivnost nie je 2x prijemne riesenie... (Ale niekomu vyhovuje)
Ja som sa normalne zamestnal na "full-time" a ked som uz mal dost cashu a ake take know how, siel som rovno do S.R.O s kolegom
Netreba sa bat...
Keďže som vyučený automechanik. Ale poviem vám. Neviem či sa v tom vidím.
a chystam sa k nemu na hypnozu, este to nevie chalan
na hypnózu? ja si pamätám ešte siky taxi či čo to bolo, aj svadobné foto, on už hocičo robil
hej, ze uz aj hypnozu robi... a tie onie nepoznam iba siky gardens poznam
no o hypnóze som niečo počul/čítal od neho, ale som myslel, že len nejakú knihu čítal O.o