Aky maju vplyv mliecne vyrobky na plet? Nepijem vela mlieka, ale zas kazde rano ranajkujem vzdy jogurt atd. Pocula som, ze z nadmernej konzumacie mliec. vyrobkov sa zaondi plet (na tvari) jebakmi a ze sa viac masti. S tym zatial nemam problem.
celkom zaujímavá téma... len neviem čomu veriť, lebo na nete som čítal aj to, že sa to mliekom zlepšuje ale ja úplný opak... asi sa opýtam dermatologičky, tá hádam bude vedieť najlepšie
..jo aj ja mam vela akne ale kozna mi povedala, ze aj tak sa zatial NIJAK nedokazalo, ze vyziva ma nejaky vplyv na plet...
..takze jem vsetko co chcem a uz na vsetko serem a je mi vsetko jedno a kozna mi dala na recept chemicky peeling, to je 20% kyselina to si davam kazdy den mam to na sebe hodinu a celkom to stipe... a potom mam este antibiotikum...a este mi dala taku cistiacu pletovu vodu, taky super krem, vazne akoze mala osm uz dost kremov ale tento je uplne ze naj...ale stoji 600sk nejak...
..TAKZE LUDIA JEDZTE VSETKO CO CHCETE KED SOM MALA OBDOBIE ZE OSM NEJEDLA SLADKE TAK ASOM AJ TAK MALA VYRAZKY A NEZLEPSILO SA TO...ale zase by som si davala pozor na take ze mastne vyprazane a nejake tie pikantne jedla ze aj ked vacsina jedal nemoze to ovplyvnit tak tieto mozno aj hej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no sice mlieko moc nepijem ale jedavam pravidelne mliecne vyrobky, mam vela akne a nemozem sa toho zbavit
...
..takze jem vsetko co chcem a uz na vsetko serem a je mi vsetko jedno a kozna mi dala na recept chemicky peeling, to je 20% kyselina to si davam kazdy den mam to na sebe hodinu a celkom to stipe... a potom mam este antibiotikum...a este mi dala taku cistiacu pletovu vodu, taky super krem, vazne akoze mala osm uz dost kremov ale tento je uplne ze naj...ale stoji 600sk nejak...
..TAKZE LUDIA JEDZTE VSETKO CO CHCETE KED SOM MALA OBDOBIE ZE OSM NEJEDLA SLADKE TAK ASOM AJ TAK MALA VYRAZKY A NEZLEPSILO SA TO...ale zase by som si davala pozor na take ze mastne vyprazane a nejake tie pikantne jedla ze aj ked vacsina jedal nemoze to ovplyvnit tak tieto mozno aj hej...