zdravím,
som druháčka na FMFI UK a nebol mi pridelený internát ani v druhom kole (som takmer na konci zoznamu)
neviete ako to bývalo minulé roky ? - je ešte reálna šanca, že dostanem intrák priebehu zimného semestra? či až v letnom, keď sa vytriedia prv
neviem adekvátne povedať, 4 krát som nedostal internát ani v druhom kole a byvál som vtedy na družbe. Dvakrát som to riešil oficiálne ako výmenu za kamaráta, ktorý internát odmietol a dvakrát som to riešil písomnou žiadosťou na ubytovacom. Raz som čakal týždeň a druhýkrát asi 6 týždňov, kým sa mi ozvali, že majú pre mňa voľné. Zlatá rada "lepšie sa uč" a nebudeš mať s intrákom problém 8)
Ja som bol v dodatocnom poradovniku okolo 100vky zo 150 za nasu fakultu a dostal som ho este pred tyzdnom, s cim som neratal a uz som si zariadil ubytovanie inde...sanca urcite je ale neviem ako to chodi u vas na fakulte, kedy sa asi dostavaju, a suhlasim ucit sa ucit sa ucit
pokiaľ viem, tak oni sami majú v tom poradovníku chaos....jeden známy má väčšie poradové číslo a už má intrák, pričom ten s menším nie....ale inak to asi ide celkom rýchlo, podľa mňa to do mesiaca máš
myslím, že nie vždy su znamky dolezite....su ludia,ktorí maju priemer 2,0 a su z vychodu,a su ludia, čo su zblizka a maju omnoho lepsi priemer, a tí nemau intrak,ako tí horší... ale snad ho dostaneš v dalsom kole.
@willbebetter no to je pekne že trvaly pobyt máš 170 km od školy niekto má trvalý pobyt 50km od školy a ked sa aj potrhá ten intrák nedostane takže hej, kludne sa budem smiať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@pypo chod na ubytovacie, vacsinou tam maju papiere kde si pisu tych co su v takej situacii ako ty, ak sa nieco uvolni, kontaktuju ich.