Ahojte,chcel by som začať chodiť na MMA a chcel by som od vás rady,aké máte skúsenosti s MMA poprípadne čo si mám doniesť,čoho sa mám vyvarovať,ako sa mám pripraviť atd.
Ahoj mám otca trénera ktorý ma cvičí vždy keď môže, mňa to moc nebaví učí práve MMA, kickbox a Brazijske juijucu MMA vieš hadam čo to je mix bojovích športou ak chceš a ešte nikde nechodíš na MMA tak ti môžem povedať čo si máš doniesť ocko ma vždy prinútil si obliecť špeciálne tričko s divnej látky cez ktorú mi hlava prešla len tak tak a aj nohavice neviem či tam bude aj kickbox ak áno tak si zober boxerské rukavice, bandáš na ruky ak vieš čo to je bandáš na MMA je najdôležitejšia dôležitejšia než box rukavice chrániče na holene a to je asi tak všetko môžeš aj chrániče na zuby ak chceš ja osobne to nenávidím preto som o predný zub aj prišla ale mám ho dorobený držím ti palce je to drsný šport aspoň u mojho otca a ešte niečo ak nemáš kde chodiť na MMA tak v Trenčíne ak si odťial je klub ktorý založil môj otec s nevlastnou mamou pozri na facebooku Akvile Vitkaiskaite alebo » www.facebook.com/pages/Laugarici... ahoj
Tak na prvý tréning ti stacia volne kratasi najlepsie bez vrecák a tricko(najlepsie bez rukavou). Boxerske rukavice ti tam pozicaju, popripade aj holene, podla toho aky MMA klub. Urcite neskôr budes potrebovat chránice na zuby, obycajne boxerske rukavice, bandáže. A ked sa vyšvihneš a budeš dobrý tak až potom MMA rukavice s otvorenou dlaňou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Aj já so m si hned povedal
ahoj