neviem ci to uz taka tema bola ale nic som nenasiel. Takze zaujimalo by ma ci poznate nejaku FREE mmorpg kde je nejaka cz/svk komunia co viem tak u nas sa asi najviac hra WOW a Lineage no ti uz ma nebavia. Neviete o niecom takom co by som si zahral a mate
Lineage 2 má dobrú CZ/SK základňu čo som počul , Runescape taktiež ..
League of Legends začalo byť teraz populárne najmä v strednej európe takže asi tam nejaký slováci budú. A ak nie si lama , tak je DoTA pre teba to pravé , vzhľadom na to že lolko je veľmi zjednodušená DoTA ...
bohužiaľ nehrávam aktívne ani jednu z týchto hier (DoTA sometimes..) takže o komunite CZ/SK ti toho veľa nepoviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tu máš zo pár linkov na free » mmohuts.com/games/mmorpg...
a určite tam bude nejaká CZ/SVK komunita
League of Legends začalo byť teraz populárne najmä v strednej európe takže asi tam nejaký slováci budú. A ak nie si lama , tak je DoTA pre teba to pravé , vzhľadom na to že lolko je veľmi zjednodušená DoTA ...
bohužiaľ nehrávam aktívne ani jednu z týchto hier (DoTA sometimes..) takže o komunite CZ/SK ti toho veľa nepoviem...
RuneScape sám som to dva a pol roka hrával a vtedy tam bolo sk-cz ako múch
Dungeons and Dragons Online » www.ddo.com/...
Skusiť možeš l2,aion,wow,lotro,age of conan.
www.onrpg.com tu si najdeš čo chceš