a ľutujem par veci.. a viem že ich už nevratim späť čo som spravila a to som si hovorila že nikdy to nespravim... som hlupa, čo už.. každy sa uči na vlastnych chybach... Len zabudnúť treba
Bol som si 1000000% isty, ze dostanem viza na Novy Zeland a ked ich tento rok spristupnili, tak uz po 15tich minutach neboli k dispozicii. Nestihol som sa dostat ani k formularu... holt, veci idu malokedy podla planu..
No tak skôr si to hovorím takto: "Je nemožné, aby som dostala z tejto písomky lepšiu známku ako 3" alebo "Určite ochoriem a nikam nepôjdem" alebo "Som taká špatná, že ani slepý by ma nechcel" a potom ma to tak príjemne prekvapí, keď je to lepšie A keď nie, tak naďalej zastávam svoj negatívny prístup k životu, až kým sa to trochu nerozjasní.
Bola hodina biológie a povedala som si že ma nevivolá a nenadvezovala som oční kontakt.....a viete čo sa stalo ? Musela som isť odpovedať a nič som nevedela ale nakoniec som to vytiahla na 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
lebo inak vsetko negativne sa mi stat moze
A zákon schvalnosti robi napriek každému
a ľutujem par veci.. a viem že ich už nevratim späť čo som spravila a to som si hovorila že nikdy to nespravim... som hlupa, čo už.. každy sa uči na vlastnych chybach... Len zabudnúť treba
Ale stávajú sa mi také veci, o ktorých bežne človek moc nepremýšla, že by sa mu mohli stať, pretože sa ani väčšine (normálnych) ľudí nikdy nestanú.