To je normálne... Kiež by som aj ja mal takéto problémy... Život nie sú preteky o tom, či budeš mať skôr alebo neskôr frajera či frajerku, ale aký ten človek bude...
Necítam vsetky príspevky, stacil mi začiatok. Takze nemas frajera a napadlo ťa, ze si divná.........wow, tak toto sú ale myšlienkové pochody hodné vážne vraždy a co je frajer ? nejaka méta, ktorú do 18 roku života musis dosiahnut ?
no a??? nikde nie je napisane ze v 11tich si mas najst prveho chalana a najneskor v 12tich skocis na prveho ochotneho co pojde okolo aby si sa mohla pochvalit ze uz nie si panna... proste to je normalne...nestresuj sa nie si sama urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Dievca, nerob si z toho tazku hlavu,pri tyychto veciach treba mat otvorene oci a hlavne netlacit na pílu,ono to príde samo...
Si mladá, užívaj voľnosť a zabávaj sa...
Takže traumu z toho naozaj nemaj
Nič v zlom ja mám 130 a tiež som sám (nemyslel som tým kýl )
preferujem take to nezavezne blaznenie,ziedne zavazky ,a povinnosti.
proste byť slobdný je voľnosť a všetko. Môžeš máť kamošov a nikto ti nebude žiarliť proste haluuz