Neviem kam to mam hodit tak som to dal sem. Zaujimalo by ma kolko ste mali rokov ked ste dostali svoj prvy mobil. Kedy by podla vas malo(mohlo) dieta dostat mobil?
Jooooj na konci piateho rocnika, vtedy mali uz skoro vsetci mobil, len ja nie Viete pausal, musela som si pockat A spoluziak mi vtedy povedal, ze sme chudobni ked nemam
ja som dostala svoj prvy mozno v 11? neviem presne...ale neviem, ak rodicia pracuju dlhsie alebo proste nejakym sposobom to decko potrebuje mobil tak kludne aj v 6-7 ale zas staci nieco jednoduche, ved naco by mu bolo pripojenie na net alebo vselijake organizatory a podobne kraviny
ty vogo, to je sila! deti a mobil nejdú k sebe, dala by som mu len vtedy, keby ho naozaj potreboval už z viacerých dôvodov, nie z takých, že celá trieda ho má, ta musím ho mať aj ja...
ja som si mobil kúpila, keď som ho skutočne potrebovala, a to bolo na výške
jaaaj, to bolo v strtom rocniku a taky velikansky to bol...aj taku antenu mal, a displej taky malicky okrem ciselnych tlacitok mal len tri taka pekna nokia to bola
Neviem presne v ktorom ročníku ale teraz som si pozrel že prvú smsku na sim karte ktorú si uskladnujem mám z 15.9.2002
Prvý mobil som mal SENDO s200 - dokonca ešte stále funguje ale mám ho pekne uložení v krabici Ten mobil bol jednoducho vznikajúci - maličký- dizajnovo pekný. Sa pamätám že vtedz mal skoro každý obrovské tehly a ja som mal taký miniatúrny mobil. To boly ale časy.
14-15 nie som si celkom istá, ale bol to Panasonic, pomerne veľký a dali sa na ňom naozaj len písať a prijímať SMSky a telefonovať A ešte stále ho mám a dokonca je funkčný, akurát má totálne odídenú už druhú baterku
A inak záleží od okolností... Pokiaľ rodič vie že ten telefón dieťa aj nejako slušne využije...
okolo 12-13 rokov, mozno najviac 14...pamatam sa, ze sestra (o 4 roky mladsia) vtedy strasne revala, ze ho nedostala ona:-F a bol to Alcatel One Touch Club s eurotelackou kartou...
Ja som mala asi 11 rokov bola to nokia5110 kvalitný mobil ešte teraz ho mám funkčný Podľa mňa deťom by som kupila telefon až tak ked budú mať 10-11 rokov podľa mňa skôr je to zbytočné
Ja som dostala prvý mobil strašne dávno, ani neviem koľko som mala..a bola to stará tehla Nokia Potom som mala Ericsson, pre zmenu takú placku Neskôr farebný Panasonic, aj keď "farebný" bolo asi silné slovo, hadam tri základné farby to malo, ale asi bol môj najobľúbenejší.. Potom Siemens, a teraz Samsung
Ani som necakal tolke odpovede. Tak sa este spytam takto. Pytali ste si mobil alebo Vam ho rodicia naordinovali? Najde sa niekto komu ho rodicia odmietli dat alebo ho sami odmietli ked im ho rodicia davali?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja som mala prvý mob asi v 12tich nefem presne...
podla mna by deti nemali dostávať mobili nejako skoro...
ja som si mobil kúpila, keď som ho skutočne potrebovala, a to bolo na výške
Prvý mobil som mal SENDO s200 - dokonca ešte stále funguje ale mám ho pekne uložení v krabici Ten mobil bol jednoducho vznikajúci - maličký- dizajnovo pekný. Sa pamätám že vtedz mal skoro každý obrovské tehly a ja som mal taký miniatúrny mobil. To boly ale časy.
A inak záleží od okolností... Pokiaľ rodič vie že ten telefón dieťa aj nejako slušne využije...
bracho dostal mobil uz v prvej triede, odvtedy ich zopar vystriedal. som zvedava, kolko bude mat segra.. tipujem takych 5.
osobne by som deckam davala mobil najskor po 15-ke, skor aj neskor...