ja mam nokiu c6 a mam ju rada.. neni zrovna najrychlejsia ale co by si chcel za tu fajn cenu.. este ked je dotykoviek s qwerty vysuvnou malo.. ale ta android nema
@kevin ver, že qwerty nie je najšťastnejšia voľba. Ešte asi nevyrobili telefón, ktorý by sa jednoducho nezačal rozpadať. Tiež som mal nokiu n97 mini, čo máš drahý mobil a v spracovaní to bola šunka. Dávnejšie som uvažoval nad HTC desire Z, čo je nad tvoj rozpočet, ale ako príklad slúži dobre - po pár týždňov používania sa z toho stane "hejgajúca sranda". tak si to dobre premysli
Ja mám htc wildfire s, okrem baterky bezproblémový mobil,
v tej cene konkurent samsung galaxy ACE, skús sa na ne pozrieť
@elefantt ja mam c6 uz rok a ani najmensi problem s klavesnicou, vobec sa nerozpada a to vobec nie som nejaky setrnny pouzivatel.. stale ked ho mam v ruke, kazde 3-4 minuty ho otvorim a zatvorim aby som si vymenila pesnicku a toto robim uz rok, ani naznak rozpadania sa klavesnice.. skorej ci neni problem v tebe, ked sa ti kazdy mobil rozpadne..
qwerty klávesnica je úplná hovadina, mala som taký mobil a vôbec som nevyužívala tú klávesnicu, teraz mám HTC wildfire S a je výborný,...škoda že je cenovo dosť drahý, v T-mobile aj Orange je za nejakých 220e
@vlcica1989 tvoj tatko je kazovy...mal som dve a uplne bez problemov..tak isto si prva co pocujem ze sa a nu stazuje...
@elefantt dalsi taky co sa vyzna...N97 mini bola co sa tyka konstrukcie na velmi dobrej urovni...mal som ho asi rok a nemal som najmensi problem...
@saskhaa dievca moje ty co davas? htc wildfire s je najslabsi telefon od htc aky momentalne vyrabaju...asi si este nedrzala v rukach "vyborny" telefon...a drahy? to si robis prdel? na to co ten telefon dokaze je to cena tak akurat a v orange aj telekome ho maju za korunu...len korunovany chuj by kupoval od operatora telefon za plnu cenu...
@kevin btw za 150e toho moc nekupis ale skus pozriet se xperia mini pro...nie x10 mini pro ale len mini pro...to je nieco novsie a aj vykonovo je na tom docela dobre..
@vlcica1989 to robila N97 (velka) ale len tie s prvotnymi verziami fw .. N97 mini tento problem nema...a aj keby tak aktualizacia neni len tak pre srandu...
@vlcica1989 co vsetko si skusala ak sa mozem spytat? pretoze neviem o tom ze toto co popisujes by robila mini verzia...jedine ak by tam bol brandovany firmware...ten je napicu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja mám htc wildfire s, okrem baterky bezproblémový mobil,
v tej cene konkurent samsung galaxy ACE, skús sa na ne pozrieť
@elefantt dalsi taky co sa vyzna...N97 mini bola co sa tyka konstrukcie na velmi dobrej urovni...mal som ho asi rok a nemal som najmensi problem...
@saskhaa dievca moje ty co davas? htc wildfire s je najslabsi telefon od htc aky momentalne vyrabaju...asi si este nedrzala v rukach "vyborny" telefon...a drahy? to si robis prdel? na to co ten telefon dokaze je to cena tak akurat a v orange aj telekome ho maju za korunu...len korunovany chuj by kupoval od operatora telefon za plnu cenu...
ved ho maju za 172€ na nete ..maj gad..
@kosmiklove tiez si mylsim..
@filus nechem rýpat ja len ze htc desire s nemaqwerty desire Z ma vysuvaciu a stoji 234€