teraz mám 6300 a som vcelku spokojný ale tak nejaké HTC by bolo dobré, aj starší model... alebo mobil ktorý podporuje SDHC alebo niečo podobné, nech do mobilu napracem aspoň polovicu z mojej 30GB hudobnej zberky
A aj ma preco . Ajfón je sracka . Nechcel by som ho ani keby mi za to zaplatili . Ja mam Samsung U600- jeden z najtensich sliderov na svete, kedysi najtensi, je to moj vynivany mobil a iny zatial nechcem.
keď som bola malá, tak som stále vravela aký by som chcela mobil, auto... a teraz, keď som veľká ma netrápia špeciálne funkcie... čo sa týka mobilu - nech to volá, fotí, píše sms a prehráva hudbu. viac ma neštve
@0 no ved oto predsa ide aby si z nim bola spokojna mne sa sice iphone nepaci ale tak...ide oto nech sa paci tomu kto ho ma
k teme-taky aky sa tu neda kupit a ani nikdi nebude zial : ( ale dufam ze sa raz dostanem do japonska a si ho tam kupim a doveziem aj ked tu mi fungovat , myslim ako mobil, nebude keby ste vydeli ake su tam mobili, tak z placom a zaroven smiechom tie europske mobili zahodite daleko a este ponich poskacete, potom z kladivom rozmlatite, potom utopite a potom este do ohna hodite : D a to vsetko vystrelite do slnka aby zhoreli tie hnusne europske mobili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
niekedy s nim krajam klobasu...je fuckt tenky
a chcela by som slohnut svojmu otcovi htc touch pro strasne tuzim po qwerty klavesnici... a celkovo ten mobil je super
takze moj terajsi : SE W380i
a moj najoblubenejsi z tych co lezia mojom "muzeu": Motorola Razr V3 Pink
k teme-taky aky sa tu neda kupit a ani nikdi nebude zial : ( ale dufam ze sa raz dostanem do japonska a si ho tam kupim a doveziem aj ked tu mi fungovat , myslim ako mobil, nebude keby ste vydeli ake su tam mobili, tak z placom a zaroven smiechom tie europske mobili zahodite daleko a este ponich poskacete, potom z kladivom rozmlatite, potom utopite a potom este do ohna hodite : D a to vsetko vystrelite do slnka aby zhoreli tie hnusne europske mobili