ja som mala...12?...11?...a bol velkyyy...a v tme som nevedela precitat sms-ky....lebo sa to tam vypinalo..svetlo.. ..a ta sms-ka sa ti tam posuvala...no...abnormalne maly display proste
nejaky sagem..dvojriadkovy displej tusim to malo..a bol vyklapaci..som bol iny kappo s nim... ..sagem o stenu ho hadžem vsetci mi vraveli..a tak to slo..nokia 3310, SE T210, siemens A50.. a potom spustu dalsich..ale secky som rozbil postupne..a vcera som dostal samsung S3500..dufam ze vydrzi aspon rok...
Najprv mala mama taký spoločný, Siemens A35 a potom som ja dostala svoj vlastný Siemens A50. Doteraz ho mám a stále funguje. Teda ale samozrejme už mám nový a henten už nepoužívam.
ja som prvý mala asi keď som mala 9... a bol to staručičký Ericsson. viem, že tam mal niečo také ako "A1" napísané, to bol jeden z prvých menších mobilov vôbec, ale bol len odkúpený od jednej tety, nie z normálneho obchodu... ale spomínam si, aká som bola hrdá na to
na googli som ho nenasla ,ale bol to cierno biely SONY (a nebolo tam napisane ericsson iba sony a viem ze na nom bola taka hra de jedna opica hadzala do druhej banan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
aale bola som hrozne stastna, ze mam mobil
Mala farebný display, teda wooow.
Dodnes si pamätám na tú reklamu čo chodila v telke Všetko čiernobiele len taká ženská tam mávala s nou a za nou také dúhové farby
DETI mozete sa ponaucit.slusne ankety su zakladom k odvykaniu na sexualne harasenie.
nieco podobne ako tato nokia
lenze to bol sagem taky obrovitansky xD
dostala som ho na konci druhej triedy xD
cize neako pred desiatimi rokmi xP
Siemesn A55...nekomentujem...
nerozbitný telefón ... ale nedal sa nosiť vo vrecku lebo mi odtiaľ trčal