ja mám: Sony Ericsson Elm J10i, kúpila som ho pred pol rokom za 150 ečok, teraz je určite lacnejší a je celkom dobrý, vôbec si nesťažujem, obyčajný mobil, má všetko čo potrebujem - 5 mpx foťák, wifi, bluetooth, mp3, pametovku a je z kolekcie Green heart
jáj no vlastne má nevýhodu, čo sa týka videohovoru, lenže aj tak nikdy nevolám cez videohovor.. a ešte že keď ti drbne mobil tak sa ti rozleti aj ten kryt, ale na to som si zvykla už pri predchadzajucich modelov a trochu dlho fotí, ale to nevadí
@lenkaska1 ten star toľko nestál ani keď bol nový.. ten stál maximálne 115 ečiek.. viem pretože moja prvá láska si ho kupovala keď bol úplne nový... a nedávno ho v nay elektrodome rozdávali k nákupom na splátky
Určite si nekupuj tie sto eurové dotykáče a klasické mt už nie sú v kurze, aj keď niekomu to vyhovuje viac. Ja ti odporúčam
HTC WILDFIRE S - na mall.sk stojí 224 € a v tej cene asi najlepšie čo momentálne je, možno ešte "samsung galaxy s" by mohol konkurovať, je to cez tvoj rozpočet, ale ja by som si už radšej počkal a došetril
@wera55555 odkial viem že tolko stoji ? ved som ho videla za 210e. v T-mobile ale aj v Tescu za 230 takže ? ... Ved aj moja mama nema dotykový a žije .. ale ma 3 megapixelový a foti jak keby mam 5
@jemino určite nie, kupoval to normálme v nejakom obchode, určite nie k paušálu.. aby Samsung Star stál vyše dvesto ečiek? nehrozí.. ved to je obyčajný mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak tá C6 nie je odveci, vlastne teraz má holka na výber buď dotykáč alebo klasický mobil inak ten elm má moja máti a nie je zlý
HTC WILDFIRE S - na mall.sk stojí 224 € a v tej cene asi najlepšie čo momentálne je, možno ešte "samsung galaxy s" by mohol konkurovať, je to cez tvoj rozpočet, ale ja by som si už radšej počkal a došetril
Pekný deň
* samsung galaxy ACE