Ahojte. Chcela som sa spytat aku krajinu by ste mi odporucili na modeling? Momentalne som v Indii a je to moja prva cesta a viem ze nemozem chciet hned Minalo a podobne. Ake mate skusenosti s krajinami a modelingom? Je to v Cine naozaj taka fabrika ako
Nie som modelka ale jedna moja kamoška v tvojom veku bola presne ako ty v Indií, a potom išla do Ázie. Čína a Japonsko. Tam vraj získala dobré skúsenosti a spoznala nových ludí. Vďaka tým luďom sa dostala do Milána, ale vraj to bol psychický teror.
Odišla z tade a potom našla jednu agentúru, cez ktorú sa dostala o5 do Milána, ale bolo to lepšie...
Ale väčšina modeliek ide najprv do Ázie. :letim:
Rieš to cez agentúru Ale ja by som odporúčila Taipei alebo potom nejaké východné európske krajiny Má to úroveň a aj svojskosť Tiež však dosť záleží aký si typ modelky lebo nie všade "letí" to isté
@kt každý má talent na niečo iné,tak prečo to nevyužiť,ak má potenciál na kariéru modelky? Ved nikto netvrdí,že bude celý život chodiť po mólach a fotiť katalógy ( to sa ani nedá ),no kým je mladá,mohla by to vyskúšať
dakujem tym co pomohli a pravdaže sa dalo čakať od Slovákov že sa budú starať do života iných.. Kto hovorí že nehcem robiť niečo duchaplné.. modeling sa nedá robiť navždy ale je to dobrá skúsenosť do života a minimálne pocestuje človek..však skús a uvidíš, že to neni len o peknej tvári a nejakej prechádzke po móle..
@salora .. a do Indie by som tiež na prvý krát neposlala nikoho, nedá ti to veľa fotiek lebo skoro vždy sa to fotí v sari kurtach a tie fotky nepoužiješ veľmi v iných krajinách, navyše sa tu fotia prevažne webky a pomenej katalogovych fotení a prehliadok.. musíš veľa drieť na webkach aby si vôbec niečo zarobila a vačšina dievčat ide domov bez peňazí (čo sa však na prvej ceste nedá očakávať nikde) a psychicky ťa to dosť zdeptá celá india, tu je všetko komplikované nič tu nefunguje
@adaa ja nie ale kamarátka tam cez Exit aktuálne je a agentúra ak je solídna tak ťa nepošle len zarobiť peniaze. Oni si dávajú na svoje modelky pozor veď síce im zarábajú peniaze ale tým že sa o ne starajú im môžu zarobiť stále viacej a viacej a preto sa ich snažia presadiť. Neviem či si pod nejakou agentúrou teraz ale ak nie tak určite choď pod nejakú a nie na vlastnú päsť. Je to tiež aj bezpečnejšie a lepšie to na castingoch "vyzerá"
@nickyjaxon no matersku agenturu mam ale naozaj zacinam pochybovat ci mi ju vobec treba ..v zahranici sa da najst agentura aj bez nich ak poznas baby co uz boli a vedia ti povedat kde je dobre.. A hej ako staraju ako staraju aspon co je moja skusenost..staraju sa ale na prvom mieste su vzdy peniaze a ked by si aj ty mala na prvom peniaze tak sa budu cudovat ze preco ved si nova tvar to nemozes ocakavat zarobok a bla bla.. Niektore agentury tiez beru modelky ale nedaju im robotu len ich zoberu aby nemali konkurenciu ak by sa baba dostala do inej agebtury..ja uz v tomto biznise neverim nikomu ..ale dijy za rady pomohla si mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Odišla z tade a potom našla jednu agentúru, cez ktorú sa dostala o5 do Milána, ale bolo to lepšie...
Ale väčšina modeliek ide najprv do Ázie. :letim:
by som ju radšej obišla
napríklad svojimi schopnosťami
@salora .. a do Indie by som tiež na prvý krát neposlala nikoho, nedá ti to veľa fotiek lebo skoro vždy sa to fotí v sari kurtach a tie fotky nepoužiješ veľmi v iných krajinách, navyše sa tu fotia prevažne webky a pomenej katalogovych fotení a prehliadok.. musíš veľa drieť na webkach aby si vôbec niečo zarobila a vačšina dievčat ide domov bez peňazí (čo sa však na prvej ceste nedá očakávať nikde) a psychicky ťa to dosť zdeptá celá india, tu je všetko komplikované nič tu nefunguje