Ahojte, má tu niekto z vás skúsenosti alebo skôr viete niečo o agentúre FLAH z Trnavy alebo iných modelinových agentúr? Aké sú podmienky zmluvy? Aké sú tam pokuty alebo tak...proste všetko dik
nooo napriklad ked mas zmluvu na 5 rokov a budes s tym chciet seknut skor... to sa da? neviem mne sa zda 5 rokov vela ale ako viem tak je to min na 5 rokov...
kamarátka, keby podpísala zmluvu, tak by išla fotiť do Japonska, ale nechcela, pretože by to nezvládala zo školou...ale ona hovorila, že s nimi sa dá dohodnúť a spraviť tie najvhodnejšie podmienky, ale neviem... osobné skúsenosti nemám.
o takej agentúre som nikdy nepočula radšej skús niečo dôverihodnejšie a známejšie... napr. Elite model look, Exit, Runway, Forza... u nich sa v prípade úspechu lepšie presadíš než v nejakej neznámej...ale na začiatok si budeš všade musieť dať nafotiť book kde budú tvoje profesionálne fotky s ktorými sa môžeš prezentovať na castingoch...tie stoja rôzne asi od 300€ vyššie
caute caute ja mam skusenosti s modelingovou agenturou flasch mam odtial spoluziacku a ja som tam bola a vyplnovala castingovy list ..chcem len povedat ze to je spolahliva agentura aj ked neni prilis znama ale je tam celkom fajn aj ked zasa je tam problem ze pan santner je tam väcsinu cez skolu a suce vam da ospravedlnenku ale v skole stoho su riadne bince ale tak mat v pazi bee? ....ale este jedna info ze na prehliadky sa musite malovat sami a ked nemate spevnenu postavu tak tam ani nechodte lebo viem co vam povie.. ..takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nooo napriklad ked mas zmluvu na 5 rokov a budes s tym chciet seknut skor... to sa da? neviem mne sa zda 5 rokov vela ale ako viem tak je to min na 5 rokov...