Ahojte, chcela by som sa spýtať či s tým má niekto skúsenosti, prípadne či by mi vedel poradiť nejaké stránky s návodmi alebo niečim jednoduchým a overeným...
A ešte jedna otázka, keď už mám vymodelované čo potrebujem musím to "upiecť" hneď, alebo s
no ja som z neho vyrabala roztahovaky kamaratom takže z toho čo viem..mala by si to asi hned upiect lebo aj tu hmotu ked nezabalis ona ti stvrdne a potom sa neda tvarovat neviem či to spravi hned na druhy den alebo po nejakom čase..
Ja som s toho tiež vyrábala rozťahovaky...piekla som ich hneď ale raz som piekla rozťahovák asi po 4 hodinách a nič sa mu nestalo. Ináč sa to pečie cca 30 minút na 110 °C, ale to asi vieš.
nemusis to upiect hned ked to mas uz vymodelovane mozes aj o mesiac.. a ked to zatvrdne to ostatne da sa to pekne aj potom vymodelovat len to treba "miesit" v rukach aby to zmaklo
@elmsi vdaka, a ked mam napriklad koralky a urobim do toho dierku pri peceni sa mi s tym nic nestane? ci sa to nejak neposunie alebo tak... alebo mozem piect aj s kovovými komponentami?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme