Ja som bol niekedy modelarom. Medzi moje naj patri Karosa B 741 s klbom, osvetlenym transparentom BUSE, otvaracimi dverami dalsi je Solaris Urbino 15, sice bez svetiel ale je originalne zlto-zeleny.
Dalej este UNC 060, autozeriav AD 20 na podvozku tatra 815, UDS na podvozku tatra, Skoda 120 LS, Skoda Rapid, vsetko samzrejme funkcne a kazdy diel bol robeny na mieru
teraz by som sa k tomu chcel zas vratit,kupil som si par stavebnic americkych vysadkarov a chcel by som spravit dioramu na temu band of brothers,Curahee!
@Hetfield Vyrabal som si to sam, svetla tvorili led diodky, skla boli z plexiskla, solaris ma dymove skla, karosa cire, mechanizmus dveri bol rovnkaky ako na skutocnom stroji
@Pershing363 tak to respect,ja by som na to bol lenivy to vyrabat mna bavi viac malovanie ako skladanie,preto som robil aj figurky hlavne nemcov lebo mali dost vela typov uniforiem alebo napoleonske vojny tie farebne uniformy boli paradne
ja robim modely budov ktore navrhnem kazdy semester mame to povinne vramci jedneho predmetu - navrhnete budovu - urobite vykresy, vizualizaciu a model ale uz sa mi podarili aj katastroficke hlavne ked nemam vela casu ale vacsina sa mi podari. ono chalani su na modely sikovnejsi, mne s poseldnym pomohol priatel a vyzeral super. no a samozrejme ked som bola mala skladala som si take tie modely z fifika tie boli skvele
Ked som bol mensi som spravil par modelov... konkretne mam mig 21, mig 29, nejaky prieskumny vrtulnik (neviem co to je), potom RAH 66 Comanche a najviac som hrdy na lod Bismarck. Ale mierky su uz nepamatam, ale vacsinou asi tie 1:72 (ale ten comanch ma mensiu tusim 48). Ani jeden nie je nafarbany kedze vtedy som sa bal ze to pokazim a teraz sa mi nechce
ano, moderne prudove lietadla. popripade este vrtulniky. vsetko v mierke 1/72 (klasika ) ale mam aj paaar autobusou v mierke 1/87 (karosa b731,karosa b931,karosa c954,karosa 936,karosa c734 a karosa c735.) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Dalej este UNC 060, autozeriav AD 20 na podvozku tatra 815, UDS na podvozku tatra, Skoda 120 LS, Skoda Rapid, vsetko samzrejme funkcne a kazdy diel bol robeny na mieru
a nejake vojenske auticko 1:76
ja teraz robím lampičky pre H0 modely
rád robievam karosy rady 700, plánujem urobiť jeden s otváracími dvermi a interierom, osvetlením a so všetkým
messercshmit bf 109 k4 - revell (1/48)
supermarine spitfire mk vb - airfix (1/72)
foce wulf fw190 - airfix (1/72)
corsair f4ud - revell (1/48)
a pripravujem sa na nato helicopter NH90 - revell a supermarine seafire (1/32)