Prosím hoďte nejakú stránku na kúpu tých malých modelov autíčok.
Ale len zo Slovenska. A tí ktorí sa v tom vyznáte .. podľa čoho by som sa mala pri tej kúpe riadiť ? Nechcem nič extra tak do 30 E ale ak viete niečo poradiť
. . . dost malo informacii na radu . . . chce viac informacii, ak len chalan zbiera auticka vseliako tak je to potom fuka, ak je vaznejsi zberatel, tak je to zlozitejsie . . . mierka, znacky, vyrobcovia, roky a obdobia, serie . . . co ma, co nema . . .
--
. . . ale co to citam . . . "kvalitny model..." . . . usmevne
@aguri500 mam vyhrady voci tej cene. Nakolko pri modeloch byva cena roznoroda. Kvalitny model sa da zohnat aj lacnejsie, ale na druhej strane moze byt aj drahsi. Ovplyvnuje to velke mnozstvo faktorov a nie vzdy je to o kvalite a prepracovanosti.
@matheusko Kyosho a Autoart su drahe ale velmi kvalitne prepracovane modely a stoja za tu cenu... viem posudit kedze kamarat ma velmi velku zbierku modelov a ma tam modely od roznych vyrobcov...ma napriklad aj model ferrari 458 italia za 330 eur... co uz je podla mna dost ale on je zberatel on sa na to pozera inac .
Tiez som zberatel. Preto hovorim, ze cena je v podstate irelevantna. Kvalitny model moze stat menej, moze stat viac. Ja zbieram modely z byvaleho Ceskoslovenska a ZSSR. Pricom pri automodeloch ma zaujimaju skor auta prave z toho obdobia. A potom mam este komercnu zbierku ktoru v sucasnosti likvidujem a je v nej vselico
ja ti dam jednu radu v podstate meritko mu bude asi jedno ale nekupuj mu aspon z hladiska chalana značku maisto radšej bburago a mna vzdy potesia modely americkych klasickych aut alebo nove ale to je vec pohladu. inac tiez som zberatel
Čo takto aukcie? Ja som si cez aukro a ebay kupovával "vraky" modelov na minituning Normálne obchody sú síce fajn, ale na aukciach sa dá často naraziť na nejaký výnimočný kúsok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
--
. . . ale co to citam . . . "kvalitny model..." . . . usmevne
mas nejake vyhrady???ja mam model mojho BMW 530xd v mierke 1:18 a je premakany do detailov . je to sice BMW M5 ale nevadi
@somarinka