Uprimne, to jedno je jamka za klucnou kostou a druhe bol tlak bud na krcne tepny alebo na hrtan
stale neboli ukazane body ako centrum nervov pod nosom, solar plexus a podobne
Inac, ukazka celkom pekna, ale tie veci mi prisli take... hmmm staticke- polku z tych veci ovladam aj ja... vsetko su to len paky, vacsina z ju jutsu a podobne a tieto veci treba byt inak namakany aby si ich na ulici spravil
za uchom to iba boli... pred uchom trafis a super sa ti nepostavi (odpalis na chvilu rovnovazne teliesko), ale proste das mu supu do sanky... a ide KO hned.... moze byt silny ako chce... moze byt velky ako chce... to neustoji
za ucom to boli? Mno pozri si to video poriadne jak drbol ...jj to je pravda uz neplati cim vacsi tym silnejsi moze chodit do posilovne kolko chce akorat je tazky a nemotorny...radsej byt normalnej postavy a byt ohybny a ovladat taketo veci a sipacka master si moze ist kopat hrob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
stale neboli ukazane body ako centrum nervov pod nosom, solar plexus a podobne
Inac, ukazka celkom pekna, ale tie veci mi prisli take... hmmm staticke- polku z tych veci ovladam aj ja... vsetko su to len paky, vacsina z ju jutsu a podobne a tieto veci treba byt inak namakany aby si ich na ulici spravil
to iste myslim je aj na strane sanky... jedna rana a super lahne k zemi
v reali sa na body netlaci to snad vies
za uchom to iba boli... pred uchom trafis a super sa ti nepostavi (odpalis na chvilu rovnovazne teliesko), ale proste das mu supu do sanky... a ide KO hned.... moze byt silny ako chce... moze byt velky ako chce... to neustoji