Čo si myslíte o reperoch, ktorý sa prezentujú nosením kresťanskýck krížov vo svojich klipoch a na verejnosti a pritom vulgárne nadávajú a klipy sú často obscénne.
a čo máte všetci s tými rapermi? veď existuje mnoho rockerov, ktorí nič iné nerobia len sú na samých odvykačkách, či už od alkoholu alebo od drog, ale nad tým sa nikto ani len nepozastaví...
Osobne necením týchto štramákov...ale proste každý reper ma svoj štýl teda aspoň si to každý myslí,potom netreba zabúdať na to,že ak repuješ do hudby neznamena že robíš rep...ne kazdy kto sa obleče jak reper (má ten jebnuty swag ktorý s repom ale nic nema spolocne) ...je reper,že nejsi len vystajlovany šašek z krížom na krku...a to že hrešíš podla mňa neznamená,že nemožeš veriť v boha a jebať cirkev do huby...
To jee vsetko len ,,image,, Ano,vela raperov ma na krku 4hrube retaze,kriz je tam len privesok,nic viac....Ale je pravda ze nie len raperi,vidis to aj u kopu rockerov a metlakov.... Len si tym vylepsuju image ale asi v tom krizi nic ine nevidia...pivesok,nic viac
A co si o nich myslim? radsej nic,nezaujima ma tento styl ludi....nemam s nimi nic spolocne a ani nechcem mat
Štýl, móda, image, swag... niečo z toho to bude. Potom ešte nosia ružence či tetovania, náušnice. Skutočný dôvod fakt nepoznám, prečo niekto nosí krížik, ak neverí v to čo ten kríž predstavuje. A popravde, niekedy mám stavy, že radšej nenosím krížik na hrudi, lebo sa nechcem zaradiť navonok medzi týchto štýlmacherov. Aj keď ho vlastne nosím z toho pravého dôvodu... :letim:
to je u každého tak individuálne, ako nosenie dlhých vlasov. niekto to nosí preto, lebo to považuje za súčasť svojho životného štýlu, napr. metalisti. niekto preto,lebo v tom vyzerá drsne a páči sa mu to. niekto preto, lebo to nosil jeho otec aj starý otec a všetko možné a preto ritualisticky dodržiava tradíciu. niekto to nosí preto, lebo jeho veľký vzor to nosí tiež a on sa mu chce podobať. niekto to nosí preto, lebo kedysi bol chorý na rakovinu a vypadali mu vlasy a dal si záväzok, že keď sa vylieči, už si ich neostrihá. niekto proste ani nevie, prečo to nosí.
existuje také množstvo dôvodov, prečo ľudia robia to, čo robia, že sa to nedá nejako všobecne zariadiť, a najmä nie v tej spoločnosti, v ktorej aktuálne žijeme. kedysi sa krížom označovali kresťania, dnes to ľudia nosia ako ozdobu. pre niekoho to má zas silne osobný význam. každý inak. neexistuje jednoznačná otázka "prečo títo a prečo tak", pokiaľ by sme sa sami tých ľudí na to opýtali.
takže ja si o takých nemyslím nič. ich telo, ich oblečenie, ich štýl, ich vec. ja nosím krížik a viem prečo ho nosím, keď ho niekto iný nosí, hádam tiež vie, prečo ho nosí, tak nosme obaja, majme každý svoj dôvod a bude to fajn.
nemám dôvod nikoho podľa toho súdiť, a pravdupovediac, netrhá mi to žily, je to každého slobodná vôľa a mňa sa to nijak netýka.
ale ludia nosia krize ani nevedia co to znamena a ked aj vedia tak su zas vymlety a myslia si ze pan boh nam lieta nad hlavami a ked budeme v ohrozeni staci mu ukazat ze mame na krku krizik a secko bude v pohode cize to je fuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
*ktorí
za 2.:
asi je to swääääg !
za 3.:
aj pubertálni futbalisti také nosia
A co si o nich myslim? radsej nic,nezaujima ma tento styl ludi....nemam s nimi nic spolocne a ani nechcem mat
existuje také množstvo dôvodov, prečo ľudia robia to, čo robia, že sa to nedá nejako všobecne zariadiť, a najmä nie v tej spoločnosti, v ktorej aktuálne žijeme. kedysi sa krížom označovali kresťania, dnes to ľudia nosia ako ozdobu. pre niekoho to má zas silne osobný význam. každý inak. neexistuje jednoznačná otázka "prečo títo a prečo tak", pokiaľ by sme sa sami tých ľudí na to opýtali.
takže ja si o takých nemyslím nič. ich telo, ich oblečenie, ich štýl, ich vec. ja nosím krížik a viem prečo ho nosím, keď ho niekto iný nosí, hádam tiež vie, prečo ho nosí, tak nosme obaja, majme každý svoj dôvod a bude to fajn.
nemám dôvod nikoho podľa toho súdiť, a pravdupovediac, netrhá mi to žily, je to každého slobodná vôľa a mňa sa to nijak netýka.