myslím, že každý sa určite v zivote uz pomodlil,,...ved ako viem modlitba je také zamyslenie sa...a uvažovanie...inokedy uz len výkrik o pomoc............aspon môj názor
ked mi ukazes toho ktoreho volaju "boh" a uvidim ho na vlastne oci tak zacnem chodit kadzy den do kostola, urobim si birmovku, 3x denne sa budem modlti a budem aj dodrzovat post
raz som sa jednej holky opytal či sa modlí, povedala že áno, ja že umm to je dobre, človek sa tak nejak prečistí nie? a ona, ani nie ale lepšie sa mi pritom zaspí
áno. nehanbím sa za to, lebo to nie je svetuškárska slabosť.... je to osobné a neviem to vyjadriť žiadnym podstatným, prídavným ani žiadnym iným slovným druhom, frázou. vyjadrím to troma bodkami.
ak berieme modlitbu ako akúsi meditáciu, tak to treba, pretože v tichu sa rozmýšľa majstrovsky. A zase na zasmiatie, "verím v čosi vyššie ako my, ale nie v Boha." Ak ste si to ešte neuvedomili, väčšina náboženstiev sa rozlišuje iba v organizácii, ktorá ju obostiera. Alah je v podstate iným vyjadrením Jahveho, Jahve Boha atď. Treba rozlišovať organizáciu (napr. Cirkev) a samotnú ideológiu náboženstva (kresťanstvo, islam, judaizmus). škoda, že dnešní mladí ľudia sa nezamýšľajú a iba sa pripoja k väčšine a tá vraví NEPREMÝŠĽAŤ! Aj islam, aj kresťanstvo, aj budhizmus atď totiž ponúkajú životné pravdy, radia, ako správne a dobre žiť, takže každý, kto povie, že biblia/korán/tóra atď. je blbosť a svätuškárska kniha ich buď nečítal, alebo je hlupák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
hej ved k bohu sa podla mna každý mozno aj nevedome pomodlil....v nejakej núdzi či radosť,,,
A k teme, ano modlim sa, uz nie tak casto ako niekedy, ale obcas to treba...
Nepraktizujem ani jedno, pretože to čo je mi súdené, je mi súdené, ale občas si tak poviem, že nech mi "niekto" pomôže
a ked v inu denuu dobu, tak aby ste nasly/vyhraly milion euro??? a pomaha to??? nasly/vyhraly ste???
inak sa modlim pravidelne a ano pomaha to a nielen zaspat
...
ci akoze JA som trapny, lebo TY nevies gramatiku??
PS: a vidim ze si si vsimol i tych smajlikov ktorych som tam hodil, aby si si to nebral osobne
som sa zvykla ked som nevedela zaspat,ale uz aj to ma preslo heheh
inak suhlasim vlastne celkovo suhlasim
@nikeboy tak mi to prosim prepac.. nemyslel som to v zlom, a keby ze sa neurazis, ale zoberies to s humorom i zivot by bol krajsi
este raz prepac ze ta "sikanujem" ..