Ja sa určite nemodlím motlidby, niekedy si večer poskladám tok myšlienok a zákutia svojej mysle.
A modliť by sa človek mal podľa mna keď cíti potrebu, nie vtedy keď mu niekto povie ha a teraz sa modli, je to slušné. V takom prípade to naozaj nemá význam
akoze jak za komunizmu.jedna moznost dpc : ale nemodlim sa..neverim v boha neverim v cirkev tak sa nemodlim..ked som bol maly osm sa modlil ale tak mi dosl
no niekedy som tak v duchu prosil boha nech sa blízkym priateľom darí a tak... neviem prečo, proste som sa snažil pomôcť ako som len vedel (blbosť... ja viem, ale ja som asi celkovo divný.
Nanajvis tak skusam astralne cestovat, ale nikdy sa mi to nepodarilo. Ale je to aspon fajn uvolnenie... Niesom veriaci, takze mate smolu. Aj ked ateista tiez niesom Len este neviem v co mam verit. A ku komu sa modlit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aaaa nie.. isto že sa nemodlím kedysi som sa.. :S aj tak mi to nepomohlo teraz nemám na to dôvod
Ja sa určite nemodlím motlidby, niekedy si večer poskladám tok myšlienok a zákutia svojej mysle.
A modliť by sa človek mal podľa mna keď cíti potrebu, nie vtedy keď mu niekto povie ha a teraz sa modli, je to slušné. V takom prípade to naozaj nemá význam