ku niektorým z vás by mala v noci bez upozornenia nabehnúť módna polícia a kukláči, mali by vám vybrakovať šatníky, poliať tie veci bezínom a podpáliť!!....prípadne poliať tie veci benzínom priamo na vás.......naučte sa už obliekať a kombinovať!!....kurva
@nnatka keby si si aspoň sama o sebe myslela, že vyzeráš dobre, tak tu nepridávaš také nanajvýš prijebané úvahy.....skús isť doma pohľadať benzín, ďalej to už poznáš ...
@votviraq sorry že som možno hipisák
každého osobná vec ako sa oblieka a prečo sa tak oblieka, prečo by sa mal niekto po niekom opičiť?
ty si odjeb ksicht
Sme v slobodnej krajine, slobodný ľudia a môžeme si obliecť čo chceme... A neviem či vieš, ale svet sa kôli tomu nezrúti..
A ak máš s tým taký problém tak si pre mňa zamňa zavri oči. Pretože ver či never určite nikoho nebude zaujímať tvoj názor. A teraz kludne do mňa
@votviraq chorobomyseľné hovoriť ľuďom aby si ladili veci v šatníku, nemyslíš?
chcela by som vidieť teba aký chodíš zladený keď si to tu už založil
snáď si ako pičko z van dajrekšn
Toto je to najtupšie vyjadrenie, aké som po dnes počul. A to mi ostávala už len pol hodinka do relatívne blbovzdorného dňa...
Nejdem ani začínať vysvetľovať, na koľkých úrovniach je to tupé. Radšej ti bez vysvetlenia poviem že si idiot. Ver mi, že je to tá zhovievavejšia varianta toho, ako sa tento monológ (odmietam z toho urobiť rozhovor) mohol odvinúť.
Povrchný tupý produkt povrchnej tupej časti obyvateľstva. Nietzsche mal pravdu... niektorých ľudí nikdy nemali učiť písať. To že vieš zaznamenávať svoje myšlienky je škvrnou na tvári myslenia.
Nehovor, že nás, keď si to myslíš len ty.. A vieš čo je komické, že skoro každý má taký názor ako ja. A viem, že to vieš a snážiš sa to odpálkovať takými to fakt nudnými a trápnimi argumenty. Ale ďakujem bude sa mi lepšie spať, dobre som sa na tebe pobavila
@zerone teba zjavne vypľulo asi samotné módne peklo....takéto vyjadrejnia môžu vypadnúť z chrapy odľuda, ktorý sa rád počúva......pri tom si nicka......máš 27 rokov a svoje pseudoúvahy píšeš na takýto blog.....skrachovanec a úbožiak, to si ty.....
@lolastylesova hovorím, že nás, lebo tu sedíme viacerí......ale tebe to zjavne nedošlo.....lebo si sama, úbohá krepa....bez kamarátov a zjavne aj bez rozumu.....
pozri sa, mohla by som sa tu stebou hádať do nekonečna, ale ty máš strašne málú inteligenciu, aby si niekoho pochopil, alebo neurážal ľudí, ktorých absolutne nepoznáš...
Chodil som sem od dôk, keď som bol mladší ako ty. Vtedy tu nebolo toľko osôb tvojho typu... Bolo to fajn. V dohľadnej dobe si založím vlastný web, takže budeš môcť ty a spriaznení pokračovať v čomkoľvek, čo si myslíte že kreujete alebo vyjadrujete a ja nebudem nútený po zhliadnutí podobných slabomyselných vyjadrení písať z bezmocnej zlosti odpadu, ako si ty. Aby si nerozumel zle (za hypotetického predpokladu, že si rozumenia schopný), nepovyšujem sa, len konštatujem, aký si práve ty ohurujúco nízky.
to ti mám ozaj vymenovať do čoho clovek môže investovať okrem vzhľadu?
tak napr. intelekt, spoločenské vzťahy, sebareflexia ako celok, duševne rozpoloženie, priority ovplyvňujúce budúcnosť a celkove plánovanie
Jednoducho milión veci, čo máš z oblečenia? Ak chce clovek dievča nájde si ju aj bez toho
a inak z toho máš reelativne nič ako môže to byt istý spôsob prejavu ale určite by sa na tom nemalo zakladať a navyse, clovek ktorý by oplyval len všelijakými modnymi a neviemakymi vecami a v skutocnosi by nič iné ponúknut nevedel by som osobne vonkoncom nevyhladaval
A uz aj keby bola pravda že obliekanie je čiastočným obrazom nás samotnych, tak by som určite tu rozmanitosť nechcel pokaziť zakazovanim len preto, že mi to nesedii
chlapče, ty si si večer určite niečo šlahol lebo neverím, že keby si bol pri zmysloch takéto pičoviny vypotíš.
a písal navyše v množnom čísle
My votviraqXI. kráľ možnomojej vysnívanej krajiny...
nech sa @midnight teraz na mňa nehnevá, ale použijem teraz jeho slova, lebo sa zrovna tak cítim....
Moja denná birdzová rutina:
1. otvorenie birdzu
2. pozretie zopár príjemných fotiek
3. pozretie ktorí kokoti kde napísali aké kokotiny ohľadom vecí o ktorých nič nevedia, a nikomu to nevadí
4. pozretie ktorí kokoti kde zdrbali ktorých pohodových ľudí
5. znechutené zavretie birdzu.
@votviraq@5 to znie tak múdro, ale v tomto kontexte to je nehorázna pičina ja do seba investujem, čítam, študujem, chodím na kultúrne podujatia, rozvíjam sa, učím sa veciam a cítim sa výborne. akurát ladiť pičiny vo svojej skrini sa mi nechce.
a myslím, že mojou investíciou sa nahromadené poznatky budú len rozrastať a budú použiteľné aj o niekoľko desiatok rokov.
čo neviem, či sa o tvojom momentálnom šatníku povedať dá.
viac ako skaredo obleceni ludia mi vadia sprosti ludia mysim ze toto je len take džouk forum, ale som si ista ze existuju ludia s takymto zmyslanim a je to smutne
@votviraq@5 "najväčšou prioritou by mala byť investícia do seba....."
v tom máš pravdu, ale zabúdaš na to, že aj takú investíciu do seba človek skrátka spraví na základe toho čo považuje za podstatné, a každý človek má určitú hranicu do ktorej je ochotný úsilie a prostriedky venovať nejakej veci na sebe, podľa toho za akú dôležitú ju považuje.
niekto radšej investuje (čas, peniaze, whatever) do nejakého kurzu, alebo viacerým večerom s priateľmi, alebo nejakej kreatívnej činnosti, lebo to je to čo je pre neho najpodstatnejšia investícia do seba samého, niekto zas uprednostní dať viac času, peňazí, myšlienkovej kapacity tomu ako sa dobre/štýlovo (nech už to v jeho definícii znamená čokoľvek) obliecť.
Ach, už asi viem, o čo tu ide. Nejaký zakomplexovaný úbožiak s veľkým množstvom voľného času a bez nejakých výrazných záujmov a koníčkov si ide svoje boliestky a komplexy riešiť na internete. A sme doma.
@votviraq tým si myslel akože aj seba nie? toto je fakt primitívne fórum, ale nedá mi nezareagovať... nie každý v tejto krajine má na to, aby sa obliekal podľa najnovších módnych trendov, lebo tie značky skrátka niečo stoja ( a je jedno že sú made in China presne ako bežné odevy v čínskych obchodoch a úprimne kvalita niektorých je taktiež rovnaká), takže priznávam že radšej si kúpim dobrú knihu, investujem do kurzov, vzdelania, alebo do svojho zdravia, prípadne do vecí ktoré ma napĺňajú ako napríklad kreslenie alebo ručné práce, než by som mala celý deň behať po obchodoch s handrami a pokúšať sa byť čo najviac trendy. Teraz keď ja neznášam ľudí vo vyťahaných nohaviciach, mikinách a šiltovkách ( alebo čo je podľa mňa úplná hrôza neónových farbách ) to mám na nich poslať tú módnu políciu alebo čo? A ako povedala @ghoticpoethic ukáž nám ako sa máme obliekať, nech nežijeme v nevedomosti a takí dokonalí jedinci ako ty nech sa nemusia pozerať na nás, čo nemáme šaty na prvom mieste hodnotového rebríčka.
1.ano je pekne, ked sa niekto vie obliect, ale musis respektovat to ze kazdemu sa paci nieco ine a za druhe vela ludi nema nazvys peniaze na zbytocne minanie, alebo to niekto radsej investuje do inych veci, ci uz pre seba alebo pre niekoho ineho...
2.ak chces vyzerat lepsie, zmen vyjadrovanie, nikomu sa nepacia nadavky a urazanie, ani nie je dobre mysliet si ze vies vsetko najlepsie a ine nazory nerespektovat
3.najprv som si myslela ze to pise nejaka 13rocna vypatlana baba ale ked som zistila ze si chalan tak som sa tu pol hodiny sulala od smiechu na zemi
4.nic v zlom ale su dvolezitejsie veci na svete, a tymto mi prides ako dementny materialista, nemozes odsudzovat ludi kvoli takymto banalitam, skus sa naucit respektovat inych a uprav si slovnik a najdi si zmyselnejsiu vec na svete ako modu, to je moja rada moj nazor hadam to budes akceptovat nemyslim to v zlom...
@kittyboo aspoň niekomu to došlo.....nuž ale veď aj ľudia s IQ na hranici debility, čiže všetci, čo tu na nás kydajú, musia existovať.....zase ste raz nepochopili, vy ubožiaci
@zerone to, že si tu asi už od 96teho ti na inteligencii zrejme nepridalo, práve naopak....chlape zobuď sa už konečne a rieš si svoje komplexy na svojich blogoch a forach.....ked si my prečítame niečo, čo nás nezaujíma, nereagujeme......ale aj tak vďaka za tvoje podnety, máme ich u piče!
@poke tou investíciou sme mali na mysli niečo iné ako to, čo si tam napísal......treba rozlišovať pojmy.....investícia do vzdelania a iných vecí, čo si menoval ťa v peňažnom ponímaní veľa nestojí, takmer nič......
@biancadetolle ano drahá, je to MY VOTVIRAQ.....tak sa s tým zmier.....nechápem, čo tu vlastne riešiš....asi nejaký komplex, ale VotvíraQ nie je fundovaný psychológ a ani psychiater, takže s týmto ti nepomôžeme (množné číslo)
@grietusha my tiež investujeme do štúdia, odbornej literatúry, kultúry ale máme čas sa postarať aj o seba a svoj vzhľad a šatník......v dnešnej dobe to nie je už ani otázkou financiíí, takže ani táto výhovorka vám nepomôže....
@gothicpoethic no dievča zlaté......nepamätáme sa, že by sme ťa (teba osobne) nejak urážali, aby si naše fórum komentovala takýmto spôsobom.....asi máš v skrini totálny fekál a jednoznačne ho máš aj v hlavičke.....my máme za to, že tvoja mama na ten potrat šla, ale ty si sa z vedierka na potraty nejakým nedopatrením vyhrabala.....tvoja existencia je len odrazom slovenského zúfalého zdravotníctva...
@malenkaya nikde sme nepísali, že sa máte obliekať podľa najnovších módnych trendov ty krávo.......a obliekanie v dnešnej dobe už až tak veľa nestojí, ale odkiaľ by si to ty mohla vedieť však??
@sasuke ty si jedna z tých, čo nepochopili.....tebe to snáď dôjde, keď budeš staršia......toto fórum bolo celé myslené ako irónia, vtip, recesia.....a pozri sa na tie komentáre....aj na ten svoj.....
@kittyboo vyhrala si jogurt Sabi podľa vlastného výberu
a aby sme neboli pokladaní za bezduché svine, tak aj @gothicpoethic vyhrala- a to rovno hlavnú cenu- požiar vlastného domu (aj so šatníkom samozrejme)
@votviraq
už im budem radšej onikať, aby som ich ctenú ničotnosť nejakým nedopatrením neurazila:
tak ma počúvajú, vy oni...hmm kus módneho doplnku zo šatne Márie Jozefíny, oni majú komplexy menej cennosti a preto urážajú všetkých na okolo!
chápia to konečne? alebo im treba lievikom naliať trochu vedomosti do ich úbohého mozočku?
@biancadetolle vidíme, že neinvestuješ ani do šatníka, ani do fundovaného psychológa a ani do štúdia gramatiky.....no, aby sme boli objektívni, výraz "ctená ničotnosť" sa nám nanajvýš pozdáva, takže nás môžeš aj naďalej takto titulovať, ty degenerát ľudského rodu
@votviraq človeče ty musíš mať poriadne komplexy keď pociťuješ potrebu neustále sa do niekoho navážať, správaš sa ako keby si bol ktovie aký výnimočný, inteligentný, nepochopený... skús svet vnímať realisticky, nie, nevynikáš nad nikoho z tu diskutujúcich, a považujem za mimoriadne netaktné pýtať sa muža ktorý ( za predpokladu že máte obaja uvedený správny vek ) je od teba starší, aj keď len o päť rokov čo dokázal, mám na mysli @zerone. čo vieš o živote ostatných? a čo si akože ty dokázal vo svojom živote? písať kometny na birdz a tváriť sa ako pupok sveta?
@malenkaya a do koho sme sa navážali??.....ty asi nevidíš, že sa len bránime, tebe by to nedošlo, ani keby sme ti s celým Birdzom prijebali po hlavičke....si vážne dosť primitívna
@votviraq
ó majú pravdu oni si nezaslúžia, aby ich ctený človek ako ja nazýval ctená, keď sú len úbohá ničotnosť
a môjmu výrazu ničotnosť nech dajú pokoj lebo som ho vymyslela špeciál pre ich úbohosť.
a oni si ani nezaslúžia, aby ich človek volal nejak ľudsky
pre nich stačí aj obyčajné zamékanie lebo tomu dúfam aspoň porozumejú
a to som mierna lebo vulgárnosť stojí na druhom brehu, tam kde sú oni
@mm47 áno priznávame, sme nákupní maniaci.....neinvestujeme do cigariet, ani do alkoholu, ani do drog a ani do ostatných pre nás bezvýznamných vecí.....investujeme do seba, do svojho vzhľadu, sme preto povrchní, zlí....
@votviraq ja chápem že votviraq nie je osoba ale nick, takže ak to nie je vyslovene tvoj nick, to sa za tým počítačom striedate alebo čo ? ak áno tak by potom každý z vás mal poriadne za investovať do kúpy vlastného pc veď to nie je otázka financií. Alebo je tu ešte jedna možnosť...votviraq k nám hovorí za všetkých pridrbaných na tejto zemi ( preto si vyká ) ale ďakujem mu za toto fórum už dávno som sa takto nepobavila, vážne
@malenkaya počuvaj ma sem ty píííííčo! My píšeme spoločne lebo sa natom spoločne aj bavíme, napr. aj na takých infantilných komentároch ala TY! A to či máme 2,3,4 a viac pc a domácej elektroniky teba nemusí zaujímať, lebo si len sprostá čupka čo nemá ani na poriadny tamagotchi!
pobavilo, ale úprimne ma ani nezaujíma koľko elektroniky máte doma, keď chcete si môžte pokojne založiť aj fórum o vašich domácich spotrebičoch...mimochodom VY nemáte ani len poňatia o tom, na čo ja mám a na čo nie ...inak myslím že sa k tejto téme už nebudem vyjadrovať lebo načo mrhať časom na konverzáciu s niekým koho slovná zásoba sa obmedzuje na urážky a vulgarizmy, a čo sa infantilnosti komentárov týka, tak by ste sa mali nad sebou zamyslieť predovšetkým vy.
ty si čo retardovaný ? ...to každeho vec ako sa oblieka a nie každy ma prachy nato aby mohol kúpiť moderné značkové veci , ktoré sa tebe budú páčiť....najradsej by som teba podpalila ty kokot
@committedsuicide123 kto tu písal o moderných a značkových veciach??? my nemôžeme za to, že si totálne retardovaná a nevieš si nakúpiť tak, aby si veľa neminula a pritom sa ohákla......a nevieme kto ti kázal vôbec otvárať píču!!.....v šatníku máš doma asi veľké hovno a toto fórum ťa dojebalo, tak nabudúce sa zdrž komentára!!....vodprejskni ty píčo!
@kofolavsrdci to je všetko načo sa zmôžeš ??? asi preto lebo teba jedna vyonanovala tak sa porovnávaš (mylne!!!) s kultom osobnosti vtáka Votviraqa ??? really ? zaraď spiatočku späť do budy kokoťe!!!
@antifunebracka vzhľadom na tvoje fotky, ktoré máš v albume sme si podľa intervalov studentovho t- rozdelenia na 99,6% istí, že teba už nespraví ani tvoja vlastná pravačka!....nepriživuj sa na našich fórach ty úbožiak, nikto ti to nekázal čítať......a keďže sa tvoje IQ pohybuje pod hranicou debility, tak je jasné, že si fóru ani neporozumel......nabudúce, keď ťa napadne niečo komentovať, prijeb si radšej zo stoličkou po hlávke....howg ty kurvo!
@tibia asi sa potrebuješ zviditeľniť, keďže tvoje dnešné fórum okomentovali 2 ľudia.....to je dosť úbohé ešte aj na takú žumpu ako si ty....nepamätáme sa, že by sme ťa prosili o tvoj názor, alebo, že by sme ťa urážali......a toto je príklad pre všetkých ostatných kokotov......chlapec tu prišiel a bezdôvodne začal urážať on nás, nie NAOPAK!!!......my sa len bránime......takže v skratke: "vráť sa naspäť tam, odkiaľ si sa dojebal na naše megaúspešné fórum a pozri si nejakú tú rozprávočku".......
ty zakladas fora pre uspesnost?
ubohe a koli uspesnosti si schopny urazit vsetkych ktori reagovali na tvoj debilny forum.
mne vobec nezalizi ci bude moja anketa uspesna ci nie, zalozil som ju len zo zvedavosti
a neboj viac ti tu nenapisem
jebem totis na teba celeho ako si, ty chudak
@tibia my nezakladáme fóra pre úspešnosť, to je už len pre nás pozitívna externalita.....sme schopní uraziť všetkých, ktorí bezdôvodne urážajú nás a to je rozdiel!!!.......skús si vstúpiť do svedomia a priznať si, že ty si začal urážať nás ako prvý a potom ti dôjde, že adekvátny trest by bola verejná poprava na výstrahu pre všetkých ostatných podobných potkanov......
nie ty nezakladas fórum pre uspesnost, to lenin, ze?
a ze neurazas nikoho ako prvy?
ved zalozenie tohto fora bola urazka pre cely birdz
mal by si sa hanbit
@tibia a kto si ty, aby si hodnotil, čo je urážkou pre Birdz??....urážkou pre Birdz je tvoja nanajvýš úbohá gramatika na úrovni autistického transsexuála s downovým syndrómom a tvoja existencia vôbec je urážkou pre celé ľudstvo....howg!
@tibia to su argumenty hodne outistickeho retarda....
urazkou pre cely birdz su taky ako ty vzorka genetickeho odpadu čo nejakym nedopatrenim unikla z ustavu pre choromyselnych jebov čo vedia otvarať tak jedine svoju chrapu a nič viac!!!! Narozdiel od teba vtak VOTVIRAQ si vie otvoriť i pivo a može ťa celeho osrať z vyšky jak si maly a prizemny ty zmrde......
vies co ty maly kokotko?
maj si pravdu, ale len svoju jebnutu pravdu lebo kazdy rozumne uvazujuci clovek da za pravdu mne a nie takemu jebnutemu chrapunovi aky si ty.
takze uz si nadavaj kolko chces bude to len svedcit o tvojom IQ lebo ja sa ti na tento co ty nazyvas uspesny forum ani nepozriem
@tibia uz si sa raz vyhrážal, že tu viac nenapíšeš a aha!!......veď ty už ani sám nevieš, aké jeboviny vypúšťaš......ale modlíme sa za teba, úprimne, aj za všetkých ostatných tebe podobných retardov!.....nebuď však smutný: "Blažení chudobní v duchu, lebo ich je nebeské kráľovstvo".......a "howg" znamená, že sme dohovorili, čo znamená, že aj ty si dohovoril, tak to kurva rešpektuj!!!
@votviraq čo ak do seba chceme investovať inak ako cez oblečenie? ja som s tým čo nosím spokojná i keď to ostatný môžu považovať za nemoderné, neštýlové.... záleží len na mne. to oblečenie,/doplnky nosím ja a preto si myslím že záleží len na tom že sa v tom pohodlne a pekná cítim ja. môžem kašlať na tvoj názor a tvoje blbé komentáre.
@samtord a @sskrat ......toto fórum bolo vytvorené 5. novembra a vy sa ešte aj dnes, viac ako mesiac po jeho vytvorení, ozývate......veľmi nás potešili vaše reakcie.....my si vaše jebnuté fóra a blogy nečítame, ani nekomentujeme......ste tu prišli a hneď začínate nadávkami!!....takže milý samotrt, my dúfame, že tebe ten tvoj smradľavý kokot zhnije a odpadne rovno do nakazenej pičky slečny sskrat!...veselé Vianoce!!
@votviraq takže milý votviQoQOtík, ja dúfam, tebe ten tvoj smradľavý osratý kokot zhnije a padne rovno nejakému buzerantovi do huby, ty fekálna grcka prírody.
@samtord polovica tvojho komentára je len paródia na ten náš.....naozaj originálne!......už sa konečne odjeb na tie svoje pseudoblogy a fóra a masturbuj na nich a nie na tom našom ty potkan....Howg!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
budem si nosiť čo sa mne páči a nezaujíma ma či dnes ladím a či nie. tak čo to má čo teba zaujímať?
čaú.
každého osobná vec ako sa oblieka a prečo sa tak oblieka, prečo by sa mal niekto po niekom opičiť?
ty si odjeb ksicht
A ak máš s tým taký problém tak si pre mňa zamňa zavri oči. Pretože ver či never určite nikoho nebude zaujímať tvoj názor. A teraz kludne do mňa
chcela by som vidieť teba aký chodíš zladený keď si to tu už založil
snáď si ako pičko z van dajrekšn
Toto je to najtupšie vyjadrenie, aké som po dnes počul. A to mi ostávala už len pol hodinka do relatívne blbovzdorného dňa...
Nejdem ani začínať vysvetľovať, na koľkých úrovniach je to tupé. Radšej ti bez vysvetlenia poviem že si idiot. Ver mi, že je to tá zhovievavejšia varianta toho, ako sa tento monológ (odmietam z toho urobiť rozhovor) mohol odvinúť.
Povrchný tupý produkt povrchnej tupej časti obyvateľstva. Nietzsche mal pravdu... niektorých ľudí nikdy nemali učiť písať. To že vieš zaznamenávať svoje myšlienky je škvrnou na tvári myslenia.
Chodil som sem od dôk, keď som bol mladší ako ty. Vtedy tu nebolo toľko osôb tvojho typu... Bolo to fajn. V dohľadnej dobe si založím vlastný web, takže budeš môcť ty a spriaznení pokračovať v čomkoľvek, čo si myslíte že kreujete alebo vyjadrujete a ja nebudem nútený po zhliadnutí podobných slabomyselných vyjadrení písať z bezmocnej zlosti odpadu, ako si ty. Aby si nerozumel zle (za hypotetického predpokladu, že si rozumenia schopný), nepovyšujem sa, len konštatujem, aký si práve ty ohurujúco nízky.
Rozhovor skutočne skončil pán policajt.
tak napr. intelekt, spoločenské vzťahy, sebareflexia ako celok, duševne rozpoloženie, priority ovplyvňujúce budúcnosť a celkove plánovanie
Jednoducho milión veci, čo máš z oblečenia? Ak chce clovek dievča nájde si ju aj bez toho
a inak z toho máš reelativne nič ako môže to byt istý spôsob prejavu ale určite by sa na tom nemalo zakladať a navyse, clovek ktorý by oplyval len všelijakými modnymi a neviemakymi vecami a v skutocnosi by nič iné ponúknut nevedel by som osobne vonkoncom nevyhladaval
A uz aj keby bola pravda že obliekanie je čiastočným obrazom nás samotnych, tak by som určite tu rozmanitosť nechcel pokaziť zakazovanim len preto, že mi to nesedii
a písal navyše v množnom čísle
My votviraqXI. kráľ možnomojej vysnívanej krajiny...
Moja denná birdzová rutina:
1. otvorenie birdzu
2. pozretie zopár príjemných fotiek
3. pozretie ktorí kokoti kde napísali aké kokotiny ohľadom vecí o ktorých nič nevedia, a nikomu to nevadí
4. pozretie ktorí kokoti kde zdrbali ktorých pohodových ľudí
5. znechutené zavretie birdzu.
toto fórum presne tak vypadá
a myslím, že mojou investíciou sa nahromadené poznatky budú len rozrastať a budú použiteľné aj o niekoľko desiatok rokov.
čo neviem, či sa o tvojom momentálnom šatníku povedať dá.
milé od teba
@votviraq @5 "najväčšou prioritou by mala byť investícia do seba....."
v tom máš pravdu, ale zabúdaš na to, že aj takú investíciu do seba človek skrátka spraví na základe toho čo považuje za podstatné, a každý človek má určitú hranicu do ktorej je ochotný úsilie a prostriedky venovať nejakej veci na sebe, podľa toho za akú dôležitú ju považuje.
niekto radšej investuje (čas, peniaze, whatever) do nejakého kurzu, alebo viacerým večerom s priateľmi, alebo nejakej kreatívnej činnosti, lebo to je to čo je pre neho najpodstatnejšia investícia do seba samého, niekto zas uprednostní dať viac času, peňazí, myšlienkovej kapacity tomu ako sa dobre/štýlovo (nech už to v jeho definícii znamená čokoľvek) obliecť.
Prosím, ukáž nám, ako sa máme obliekať! Prosím!
2.ak chces vyzerat lepsie, zmen vyjadrovanie, nikomu sa nepacia nadavky a urazanie, ani nie je dobre mysliet si ze vies vsetko najlepsie a ine nazory nerespektovat
3.najprv som si myslela ze to pise nejaka 13rocna vypatlana baba ale ked som zistila ze si chalan tak som sa tu pol hodiny sulala od smiechu na zemi
4.nic v zlom ale su dvolezitejsie veci na svete, a tymto mi prides ako dementny materialista, nemozes odsudzovat ludi kvoli takymto banalitam, skus sa naucit respektovat inych a uprav si slovnik a najdi si zmyselnejsiu vec na svete ako modu, to je moja rada moj nazor hadam to budes akceptovat nemyslim to v zlom...
a aby sme neboli pokladaní za bezduché svine, tak aj @gothicpoethic vyhrala- a to rovno hlavnú cenu- požiar vlastného domu (aj so šatníkom samozrejme)
už im budem radšej onikať, aby som ich ctenú ničotnosť nejakým nedopatrením neurazila:
tak ma počúvajú, vy oni...hmm kus módneho doplnku zo šatne Márie Jozefíny, oni majú komplexy menej cennosti a preto urážajú všetkých na okolo!
chápia to konečne? alebo im treba lievikom naliať trochu vedomosti do ich úbohého mozočku?
ó majú pravdu oni si nezaslúžia, aby ich ctený človek ako ja nazýval ctená, keď sú len úbohá ničotnosť
a môjmu výrazu ničotnosť nech dajú pokoj lebo som ho vymyslela špeciál pre ich úbohosť.
a oni si ani nezaslúžia, aby ich človek volal nejak ľudsky
pre nich stačí aj obyčajné zamékanie lebo tomu dúfam aspoň porozumejú
a to som mierna lebo vulgárnosť stojí na druhom brehu, tam kde sú oni
daj fotku svojho satnika
a ty si to nechas od takeho prihriateho chuja?
ubohe a koli uspesnosti si schopny urazit vsetkych ktori reagovali na tvoj debilny forum.
mne vobec nezalizi ci bude moja anketa uspesna ci nie, zalozil som ju len zo zvedavosti
a neboj viac ti tu nenapisem
jebem totis na teba celeho ako si, ty chudak
a ze neurazas nikoho ako prvy?
ved zalozenie tohto fora bola urazka pre cely birdz
mal by si sa hanbit
urazkou pre cely birdz su taky ako ty vzorka genetickeho odpadu čo nejakym nedopatrenim unikla z ustavu pre choromyselnych jebov čo vedia otvarať tak jedine svoju chrapu a nič viac!!!! Narozdiel od teba vtak VOTVIRAQ si vie otvoriť i pivo a može ťa celeho osrať z vyšky jak si maly a prizemny ty zmrde......
maj si pravdu, ale len svoju jebnutu pravdu lebo kazdy rozumne uvazujuci clovek da za pravdu mne a nie takemu jebnutemu chrapunovi aky si ty.
takze uz si nadavaj kolko chces bude to len svedcit o tvojom IQ lebo ja sa ti na tento co ty nazyvas uspesny forum ani nepozriem
Ale nie sorry.
A tie moje blogy nie su pseudo
ja v škole každému, kto ide oproti mne vyčítam, že zle kombinujú farby
mi hovoria "módna polícia"