Ahojte, vie mi niekto poradiť, prečo mi toto robí?? Zasuniem do notebooku modem, chvíľku ide všetko v pohode, zrazu internet vypadne a mne naskočí modrá obrazovka, a potom sa notebook reštartuje... nerobí mi to stále, niekedy ide všetko v poriadku... ďaku
@tommy851@luc.ka staci vypnut automaticky restart pri bsod a mozete sa na to pozerat aj tyzden
@hoperpohroma podla mna nekompatibilne drivery...win7 koli tomuto dost zajebava...napr mne sta stavalo ze ak som vytvaral rar archiv tak mi vzdy vyskocil bsod na win8 som bsod nemal este ani raz
a ten prvy mi skapinal dost casto, ked som mala take ze skype + opera s 4 tabmi >_____>
a ten druhy, novsi, kde mam 5 a pol programu, mi zatial nebluescreenol ani raz. momentalne je to prieskumnik suborov, firefox s 3 tabmi (jeden YT), otvoreny photoshop aj notepad a vsetko ide ok, nemozem sa na 7 stazovat. (to v tej mojej tehle bol/je problem)
@3 keby trosku o tom porozmyslas tak si zistis, ze sa da zapisovat cely BSOD do memory dumpu a vtedy ti jednak spravi log a jednak ani nerestartne pc, cize si to mozes nafotit, vytlacit a rit si s tym vytierat keby chces
je dolezite spravit toto :
a prepastnut nam sem ked tak, co ti ta tvoja "modra obrazovka" vypise
aj tak si ale myslim, ze by si mala ist na forum, ktore sa zaobera pc techom etc
mala som hodinu ilegalny, zakazala som mu updaty, aj tak sa updatol, zistil, ze je nelegalny, aj o 7 mi zistil, ze bola nelegalna a aj tak som s tym nevydrzala robit. proste nie. ja potrebujem dole svoju listicku a vidiet, co mam spustene. na blbucky os na hranie sa mam tablet. na pc potrebujem poriadok.
@hoperpohroma wtf? ved aj win8 ma dole listu a vidis co mas spustene...jediny rozdiel tam je ze nema start (da sa odinstalovat) a nema aero..dizaj okien je ten troska iny...takze ma neserte vsetci s tym metrom takto vyzera win8 - vid moja plocha:
@n0win0u ze tam mas toho kruto moc a kopec zbytocnosti...centrum akcii by som vypol...pozeram ze mas stareho deamona...novy uz dole tu ikonu nema...stary spybot a nechapem preco mas noda a nie smart security a este k tomu 4 a nie ten najnovsi
@n0win0u no ano spybot je mozno up-to-date...ale to mas len databazu...verzia celkoveho programu je 1.6.2 predpokladam..podla tej ikony...aj ja to pouzivam...ale uz je verzia 2.0...konecne final a ziadne RC alebo beta...na par pc som to skusal a zatial tomu ale neviem prist na chut mozno len koli tomu prostrediu ze sa v tom neviem vysomarit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tuto konkretne je problem v spcmdcon.sys
vygooglila by som ten error, co mi pise a potom zistovala, co dalej
@hoperpohroma podla mna nekompatibilne drivery...win7 koli tomuto dost zajebava...napr mne sta stavalo ze ak som vytvaral rar archiv tak mi vzdy vyskocil bsod na win8 som bsod nemal este ani raz
a ten prvy mi skapinal dost casto, ked som mala take ze skype + opera s 4 tabmi >_____>
a ten druhy, novsi, kde mam 5 a pol programu, mi zatial nebluescreenol ani raz. momentalne je to prieskumnik suborov, firefox s 3 tabmi (jeden YT), otvoreny photoshop aj notepad a vsetko ide ok, nemozem sa na 7 stazovat. (to v tej mojej tehle bol/je problem)
je dolezite spravit toto :
a prepastnut nam sem ked tak, co ti ta tvoja "modra obrazovka" vypise
aj tak si ale myslim, ze by si mala ist na forum, ktore sa zaobera pc techom etc
mala som hodinu ilegalny, zakazala som mu updaty, aj tak sa updatol, zistil, ze je nelegalny, aj o 7 mi zistil, ze bola nelegalna a aj tak som s tym nevydrzala robit. proste nie. ja potrebujem dole svoju listicku a vidiet, co mam spustene. na blbucky os na hranie sa mam tablet. na pc potrebujem poriadok.
@n0win0u sa mi páčiš
@jerometoucanrainbow si pis, aj ty mne !
centrum akcii nemam dovod vypinat, daemon mi staci tento, ikonu dolu chcem mat tak, ci tak
spybod je up-to-date O_o
a smart security nechcem
preco nechces ESS?
preco by som mal chciet ess ? O_o