počula som,že chalani v pivnici vyvolávali ducha a jeden,najväčší macher v tej pivnici zostal a že sa zavreli dvere a on kričal,ale tí chalani nedokázali tie dvere otvoriť a že potom ho našli mŕtveho. Čo myslíte ?
Ja keď som vyvolávala ducha a povedala som že ak sa nachadza v miestnosti nech dá znamenie,tak začal zvoniť mobill a ked ho mama zdvihla tak nikto a neoyval a ked volala na to čislo naspäť tak jej pisalo že chybne čislo ...potom som pre istotu ritusal odvolala lebo mama bola posratáí a brat už bol pod dekou v obáku a sama sa s nim rozpravať je o ničom
Moj verdkit znie: Ak bolo tomu duchovi ubližené a zakliesnil medzi nami živými tak je naštvany a ubližil mu
Ja ked som vyvolavala ducha a povedali sme spolu "ak sa nachcadzaš v tejto miestosti alebo v okolí daj hocijake znamenie" a vetdy začal mame zvoniť mobil a ked hozdvihla tak sa jej nikto neozyval a ked volala na o čislo späť tak jej pisalo chybné čislo a ži niečo ruši signal...
Podla mňa to bolo znamenie lenže mama bola posratá za ušami a brat schovany pod vsrtvou paplonov takže sama som sa s nim nemohla rozpravať na to je moja aura priliš slabá
Moj verdkti teda znie:
Ak ten duch ktoreho ste vyvolavali zakliesnil medzi dušami a bol naštvany je schopný ubližovať a treba mo pomocť do ríše tieňov
samozrejme že som seansu pre istotu ukončila a "hocijakeho" ducha odvolala (pre istotu) zrejme to tí jeho kamoši neurobili lebo su to amateri azahravaju sa s nebezpečnými vecami.
ja na duchov verim mne osobne sa stalo s tymito mytickymi osobami vela veci .... a aj mojim kamaratom.... to o pivnici je zahada ale nieco na tom bude .....
ja osobne na duchov verím, mám skúsenosti či už osobné alebo v okolí...duch môže ublížiť keď je naštvaný...a treba ho odvolať...lebo inak vám nemusí dať pokoj ale niečo také som počula aj ja...o chlapcovi z pivnice a že tam strašia spolu...ale to som mala 5 rokov a brat ma chcel vystrašiť
otec mojho kamosa , ked mal cca tak 15 , isliel z partiou kamosov stanovat , boli 4 , a len tak sa bavili cely vecer , opekali a ked uz bola noc , tak isly spat do stanu , a niekedy v noci sa zobudili na nejaky zvuk , praskanie haluzi alebo cosi take , a nieco im rozoplo zips na stane , a hrozne rychlo otvorilo stan a zbadali hned pred stanom taku tvar , vsetci okrem jedneho vybehli zo stanu a utekali po poli asi tak 5 km a domov ... na druhy den rano sa tam vratili a prisly aj z rodicmi , lebo tam ostal este ten ich kamos , a ten tam bol mrtvy .... potvrdil mi to aj ten otec toho kamosa , cize ......
Duchovia! Ja sa bojím živých ľudí a nie vzduchu. Aj keď je pravda, že som istý čas verila na ducha, pretože sa mi furt snívalo, že sa ku mne vracia v podobe studeného vánku, nuž.. nič také nie je!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Moj verdkit znie: Ak bolo tomu duchovi ubližené a zakliesnil medzi nami živými tak je naštvany a ubližil mu
Podla mňa to bolo znamenie lenže mama bola posratá za ušami a brat schovany pod vsrtvou paplonov takže sama som sa s nim nemohla rozpravať na to je moja aura priliš slabá
Moj verdkti teda znie:
Ak ten duch ktoreho ste vyvolavali zakliesnil medzi dušami a bol naštvany je schopný ubližovať a treba mo pomocť do ríše tieňov
veris mi ?
..kvak..
Takymto chujovinam teda fakt neverim