a nematurujes z nemciny? to dost skoro na to myslis ked prijmacky na vš su v prvej polovici juna... ak si si uz podala prihlasku samozrejme ak nie mas cas na to...uzi si leto a potom to zacni riesit. ak potrebuje cvicit nemecku konverzaciu slovom i pismom, dann kann ich dir helfen. Ich habe im Ausland studiert und habe daher sehr gute Deutschkenntnisse
Hättest du mal lust deutsch zu plaudern, ist kein Problem, nach meiner Abitur, können wir uns treffen
no ja mam uz maturity za sebu.Ja uz som odmaturovala minuly rok.A teraz som na vyske kera ma ale nebavi a chcem ist na inu, len si na nu musim zarobit a prihlasku si budem davat buduci rok ve februari. Joj to by bolo super. Len ja to nejak potrebujem zakončit aj certifikatom aby som ho mohla doložit k prihlaške. Ale samozrejme mi to neskutočne pomôže keby si najdeš čas ma doučovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Hättest du mal lust deutsch zu plaudern, ist kein Problem, nach meiner Abitur, können wir uns treffen