4. serem na teba som sa dohodil s jednym chalanom, ze ho napisem tak sa aj stalo staci ak si precitas minulu diskusiu...a co sa stale staras furt co ja robim? Ty si rob co chces, ja sa tiez do teba nestaram tak ked sa ti nelubi tak neotravuj.
to že sa bude otom kecať nič nezmení ... a navyše sa zdá že hiphop je trošku na ústupe z vrcholu kôli emáčom ja budem rád keď sa konečne vráti späť rock alebo nejaká podobná pohodová muzika... a čo niektorí píšu o hiphope že tam je realita a tak.. hudba by mala byť predovšetkým o umení a hiphop veľa ľudí za umenie nepokladá ... a navyše ma štve že sú na vrchole štýly emo-sebadeštruktívny, hiphop- nadávajúci na všetko okolo ...
Neviem, ale zda sa mi ze dakomu tu nedopina. Dohodol som sa s jednym chalanom, ze ten blog spravim. A ja svoje slovo dodrzim. Ked sa niekomu nelubi nech sa nevyjadruje bo aj tak nema argumenty. A opat asi nerozmuie zadaniu fora ze 8.? Dakujem
Hip-hop...nuz vyadril som sa jasne v predoslej diskusii...Nic v zlom, ale tak a preco si vlastne zalozil dalsiu??? Chces niekoho prinutit? Chces niekoho uchvatit? Tak ano...mna si prinutil - napisat ti ze uz daj pokoj svaty s tym
Ale inak, nic v zlom samozrejme, ten blog ako taky je kvalitny, presne tak by mal blog vyzerat. Uz ma davnejsie zaujimalo ze ako to vlastne cele zacalo na SVK a az doteraz som to nevedel. Blog je v pohodicke.
A fakt nikomu tu nic nechcem nanutit len proste chcem...ale to budem hovorit dalej vsetci viete len nenavidiet a zavrhovat vsetko co sa vam nepaci neviete sa rozpravat ako normalny ludia, len urazky a ustipacne poznamky v com ste iny nez ty na pokeci ci booome? Len sa bla bla do prazdna.
hej lenže to nieje po prvé čo si robí reklamu na fóre........keby to takto robil každý no neviem ako by to tu vyzeralo, hlavne že sa minule staral do toho ako to tu má fungovať a on sám robí prešľapy
18. co som sa staral? Ty debil dal som iba navrhy!!! Ja neviem naco furt rypes? Robi ti to dobre? Si fakt asi daky tuknuty...a proste ked ta nieco nezaujima a nic o tom nevies naco sa sem miesas a rozpravas uplne mimo temu a vytahujes stare veci? Ty sa uvedom ja uz ti odpovedat nebudem.
Prečo zakladáš diskusiu, kde si robíš reklamu na svoj vlastný blog?? Nestačí ti, že je to na titulke? Pod blogom je miesto na diskusiu, ak sa chce niekto k tomu vyjadriť, tak to urobí tam, zakaldať diskusiu bolo absolútne zbytočné, predstav si, že by to začal robiť každý.
Teraz ťa na to len upozorňujem, je mi jasné, že táto diskusia buď zanikne alebo ťa ľudia zbytočne znesú dole, no všetky ďalšie podobné diskusie mažem.
ake návrhy? ja do teba rýpem? (diskutujem) nie nerobí prečo by malo? ťuknutý? heh to si jedine tak ty keď ti ešte nedošlo že o hh sa tu z tebou nikto baviť nebude, že nič o tom neviem, tak to je pravda ale zároveň aj nie,ja sa uvedomiť nemusím, to ty by si už konečne mohol otvoriť okno v tom svojom ružovom hiphopovom svete....si myslíš že ti tu budú všetci pritakávať alebo čo?
24. ty si proste imbecil...preco musis furt ist od temy ti zalozim forum kde sa mozes vykecat...a co furt narazas nedas si pokoj...tak nebude hecuje ta to? Co sa natom robis alebo co? Moj svet nechaj tak je moj a ty sa straj o ten svoj rozdvojeny...diskutujes? ale nie k teme!! ak si si to nevsimol!
sa ukľudni stúpne ti tlak dostaneš infarkt nie ja som totálne nevšímavý človek, je mi jedno čo sa deje okolo mňa čo má má čo hecovať mňa tu už dávno nič nehecuje lebo som prišiel na to že tu ma už nemá čo hecovať klídeeek
pusti si nejaký fajny RaP kde dvaja týpkovia budú nadávať na systém, to pomôže
22. podla mna by malo byt pravidlo zakazu nadmerneho prezentovania sa. pisanie blogu a v zapati vytvorenie temy upozornujucej na ten blog by nemalo byt povolene. to som chcel zdoraznit aj v mojom prvom prispevku, len dotycny nepochopil
28. admini sa neposerú, ale naserú. a to hádam nechceš
reklama je zakázaná. ako v blogu, tak aj vo fóre. ak narážaš na ten blog o diskusiách, tak hádam zdravo inteligentný človek pochopí, prečo to bolo, a že je medzi týmto dvoma "reklamami" dosť veľký rozdiel. takže brať to ako dostatočný argument na to, aby si teraz každý robil reklamu takouto formou, je dosť hlúpe.
a okrem toho, ty to ani nepotrebuješ
a len tak mimochodom... reklama je bežná platená služba. takže spravíme cenník?
Tiez som prakticky proti tomu, aby sa zakladala diskusia o vlastnom blogu, ale tento pripad bol vlastne taky specificky, lebo to bola reakcia na tu diskusiu, co tu bola predtym. Ale nemozes sa hnevat na ludi, co ti to vytykaju, lebo tu diskusiu predtym necitali, mozno si to mohol dat do nej a bol by klud, inak s blogom suhlasim, necital som ho cely, ani hiphop nepocuvam, ale mam na to nazor, ze ten moderny komercny hiphop je uz o nicom, povod bol uplne iny a stal za to.
44. teda, nechcem nejako spochybňovať to tvoje hnevanie sa... ale keď tam natrepeš toľko smajlov, tak mám isté pochybnosti, či sa fakt môžem hnevať, že sa hneváš
chod dpc kto by len chcel citat tvoj blog ty retard. uz mi staci nazov tohto fora, a ten tvoj uvod. sak kedze si vyrastal na ulici ako vravis, tak musis mat pekne vydrbane v hlave. uz aj ten tvoj nick tak svedci ze si asi ozaj chlap co??? ty poulicny gangster z petrzalky
ok Hajzelodkosti ja ti do toho tvojho rapu hovorit nebudem ale teda ked je taky dokonaly tak sa nim aj zivis alebo myslis ze ta uzivi, ze si vdaka nemu budes platit byvanie, ucty, jedlo adt..?
ale tak jemu to isto nevadi ved on sa tym chvasta ze neni pestunkou vypestovany aj ked si polozme otazku kolko ludi na svk malo svoju pestunku no a tak on je na to asi hrdy na tu svoju ulicu. ma tam svojich kamaratov - zastavku, lavicku, a ktovie koho este
60. o com trepes? Nikdy som nepovedal, ze sa nim budem zivit. Ja som ho napisal na jednu diskusiu som sa dohodol s jednym chalanom.
61., 63.,: ty si proste typ cloveka co nevie nic prijat. Si nula a tvoje chvastanie s tvojou skolou bolo tiez ubohe, vlastne ani ty nemusis nic platit vsetko ty zaplatia rodicia. Si rozmaznane decko nic viac. A moja ulica? Tak vies moji rodicia nemali peniaze nato aby mi platili drahe tabory tak som leto travil cele dni vonku, sedel na lavicke a podobne. Pozri ked si to nemienis precitat to znaci o tvojom iq bo ked chces o niecom diskutovat musel by si o teme aj nieco vediet, ale ty nevies nic. Kazdy vyrastal v inom prostredi, nikto zato nemoze a ja sa tym nechvastam, ked nepoznas tento druh zivota tak radsej pomlc lebo vsetko co tu hovoris su len prazdne zvasty o niecom o com nic nevies. A tvoje spravanie aj svedci o tvojej drbnutej vychove. Oka povedal som vsetko co som chcel a uz som ti venoval dostatok mojho casu, ktory si ani nezasluzis. cau
uu tak to je skoda ze uz mi nebudes venovat ani kusok tvojho casu uplne mi to trha srdce ty trt co mas furt s tou skolou to sa nevies na nic ine otocit?
65. tak ok, ale ked si taky ulicnik cim sa chces zivit?lebo sorry ale vyzera to tak ze okrem hip hopu ta nic nezaujima...a skus sa bavit trosku na urovni, ja netrepem ale konstatujem tak klud...
65. mno mna bavi vela veci. Zajtra idem na pohovor do jednej firmy na webmastra. Nejaku ucelenu predstavu este nemam, ale chcel by som robit daco do PC. A zaujima ma vela veci to ze sa bavim iba o Hip-Hope neznamen, ze ma len to zaujima.
Mno toto nebola diskusia o tom cim sa chcem zivit, ale o hip-hope tak je logicke, ze som tu nerozoberal svoje zamestanie, ale ked si sa spytal rad ti odpoviem.
let it be 72 ..ja som len chcel vediet ci je to strateny hip hop pripad alebo nie..a teda ked si hlada nejaku normalnu pracu a pise normalne tak je to aye..71. tak diq za odpoved
73. mno neboj sa nesom strateny pripad A ja dakujem, ze reagujes normalne. Myslim, že netreba saktulkovat. Zato ze niekto pocuva hip-hop nemusi byt strateny v zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
na začiatku si prišiel a chcel si zmeniť birdz
teraz ten hh či rap
o čo sa budeš biť nabudúce?
kľudne si napíše že som nula magor debil idiot alebo čo ja viem čo lenže ja som tu denno denne a reagujem stále a na všetko
btw osobne nepoznam ani 5 ludi co pocuvaju hip-hop a maju viac ako 20 rokov
A fakt nikomu tu nic nechcem nanutit len proste chcem...ale to budem hovorit dalej vsetci viete len nenavidiet a zavrhovat vsetko co sa vam nepaci neviete sa rozpravat ako normalny ludia, len urazky a ustipacne poznamky v com ste iny nez ty na pokeci ci booome? Len sa bla bla do prazdna.
Teraz ťa na to len upozorňujem, je mi jasné, že táto diskusia buď zanikne alebo ťa ľudia zbytočne znesú dole, no všetky ďalšie podobné diskusie mažem.
pusti si nejaký fajny RaP kde dvaja týpkovia budú nadávať na systém, to pomôže
Minule sa spravila reklama na blog a bolo to dovolené....takže otvorene vyhlasujem....ja si budem tiež robiť reklamu a môžu sa admini aj posrať!
K téme:
Je to hudba...páči sa mi, že si si dal tú námahu..a som rád, že tu niekto má v tom prehľad.
Primitívne reakcie...z toho si nič nerob...to tu je na dennom poriadku.
Ale...zas asi ani nepoznám osobne nikoho pod 20 kto to počúva ...okrem z videnia...
Jo a k diskusii o reklame na blog sa nevyjadrujem...nejako moc ste to tu začali brať vážne...to sú už len problémy.
Sú ľudia čo chodia iba do fóra a naopak-tak prečo by som si to nemohol prepojiť ak mám záujem podať svoj názor čo najväčšej skupine ľudí??
nie som schopná viac napísať
reklama je zakázaná. ako v blogu, tak aj vo fóre. ak narážaš na ten blog o diskusiách, tak hádam zdravo inteligentný človek pochopí, prečo to bolo, a že je medzi týmto dvoma "reklamami" dosť veľký rozdiel. takže brať to ako dostatočný argument na to, aby si teraz každý robil reklamu takouto formou, je dosť hlúpe.
a okrem toho, ty to ani nepotrebuješ
a len tak mimochodom... reklama je bežná platená služba. takže spravíme cenník?
ja chcem permanentku
permanentka pre ví aj pí? úplne že preukaz na vstup do zákulisia? noooo... to bude draheeeee
hmm..tak sa dohodneme cez TS
aaaaa ts-ky píšem minimálne
nespravime si forum, kde sa vykecame??
49. Len sa zamysli
ale z rapu sa mi robi naozaj zle,a povazujem to za hnoj..je to moj cisto subjektivny nazor, ktory zdiela so mnou asi dalsich 50% svetovje populacie
61., 63.,: ty si proste typ cloveka co nevie nic prijat. Si nula a tvoje chvastanie s tvojou skolou bolo tiez ubohe, vlastne ani ty nemusis nic platit vsetko ty zaplatia rodicia. Si rozmaznane decko nic viac. A moja ulica? Tak vies moji rodicia nemali peniaze nato aby mi platili drahe tabory tak som leto travil cele dni vonku, sedel na lavicke a podobne. Pozri ked si to nemienis precitat to znaci o tvojom iq bo ked chces o niecom diskutovat musel by si o teme aj nieco vediet, ale ty nevies nic. Kazdy vyrastal v inom prostredi, nikto zato nemoze a ja sa tym nechvastam, ked nepoznas tento druh zivota tak radsej pomlc lebo vsetko co tu hovoris su len prazdne zvasty o niecom o com nic nevies. A tvoje spravanie aj svedci o tvojej drbnutej vychove. Oka povedal som vsetko co som chcel a uz som ti venoval dostatok mojho casu, ktory si ani nezasluzis. cau
druh zivota? to co je ty hh socka
Ináč by nenapchal do takého malého človiečika toľko jebnutosti.
matko ale netráp sa aj jebnutost je boží dar tak si ju váž.