Zaujímalo by ma ako riešite to,ked váš chalan je častejšie so svojimi kamarátmi ako s vami..Dobre chcete mu dať volnosť a všetko,ale tak ked sa vám celé 3 dni neozve tak to je trochu sila? Čo by ste robili a ako by ste mi prosím poradili????
@2 ani ja.. ale tak treba volnost a suhlas ze kebyze sa ti neozve aspon tyzden ze vtedy by bol dovod byt nervozna..a prostemoznoze ma chvilu chut byt so svojimi kamosmi....moj nazor
To, že mu dáš voľnosť je fajn, aj na dlhšie, ale len v tom prípade, ak sa aspoň raz za deň ozve (buď zavolá alebo napíše sms) - však to nedá tak veľa raz sa ozvať, čím Ti dokáže, že napriek tomu že je bez teba s kamošmi, tak na Teba myslí...
v každom prípade ak Ťa to serie tak si to rieš s ním a nie tu sa pýtať na názory... však mu povedz, že na tebe kašle počas tých dní, že by Ťa potešilo keby sa ozval aspoň raz.
len upresnenie on robí týžden tu neni potom dojížda večer a tak..a počas tých dní čo je doma čiže 3 dni je doma a ešte sa mi neozval...kebyže sme spolu každý deň tak to nerieim a chcem len tak že radu či ste to zažili a ako ste to riešili..ja sa ho idem na to popýtať to sa nemusíte báť
tak týpek ta ma uplne v prdely ked sa ti neozve........ neprejde den kedy sa mi moj chlapec neozval alebo nedal wedet o sebe hm........ asi zlá volba chlapca, prepáč
nooo akože ja som si vedoma toho že chce mat aj kamaratov ale ked mna dokaže strašne naštvat ked ide račej s nimi...napr. v sobotu slubil že v pondelok pride....a v pondelok mi zavolal že je s kamaratom dakde...kks ja som myslela že vybuchneeem...ale neviem no zatila to niak moc neriešim uviodim čo bude dalej
poznam to velmi dobre, mam na to pekne nervy...zatial sa mi maximalne jeden den neozval ale s tymi kamosmi ...uz som mala chut o tom aj napisat blog, sucitim s tebou nie si sama...
@Tia999 : no on to chcel ukončiť tak myslím že to preto sa neozýval a vyhýbal sa mi,lebo mal isť robiť preč a ja na výšku ale nakoniec sme sa o tom pozhovárali a v pohode...
a už si to nejako riešila alebo tak? napiš ked sa ti bude chcieť rozpisovať..potrebovala by som názor z vonka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v každom prípade ak Ťa to serie tak si to rieš s ním a nie tu sa pýtať na názory... však mu povedz, že na tebe kašle počas tých dní, že by Ťa potešilo keby sa ozval aspoň raz.
nechce sa mi teraz prilis rozpisovat
a už si to nejako riešila alebo tak? napiš ked sa ti bude chcieť rozpisovať..potrebovala by som názor z vonka