mne tam ešte niečo chýba....aj je to ako v takom poradí, ako to má byť?
lebo ja by som to dala skôr takto:
1. MŇA
2. umenie
3. erotiku
4. hudbu ... ale tú miluje každý
5. jedlo
6. módu
ale o tých dvoch posledných trochu pochybujem... to skôr nech miluje knihy a mňa a mňa. vlastne nech hlavne miluje mňa a keď bude milovať mňa, tak má v duši aj erotického umelca na né?
tak ja by som chcela chalana ktory by sa vedel smait nie len na vtipoch ale aj na sebe a mal by mat krasny usmev len pre mna ale nie mal by sa usmievat na cely svet a mna by mal brat s nadhladom
moj idealny chalan nemusi NIC! nedovolila by som si niekomu inemu nieco prikazovat. mozno tak keby robil to a to, uplne by ma to tesilo. a to napriklad:
1. mal ma rad taku aka som (to ma)
2. nepil (nepije)
3. nefajcil (nefajci)
4. prijemne ma prekvapoval (na tom sa da este popracovat)
ach sakra, keby som mala napisat, co musi mat ten pravy mojho zivota ... kazdopadne, hudba je dolezita, zmysel pre humor, zakladne hygienicke navyky ... a vseobecne, vztah k umeniu a predovsetkym ku mne
moj vysnivany bol vzdy hnedovlasy modrooky ale to len tie detske rozpravky a sny...terez mam realitu a to je ten naj. sexosko akeho som stretla a co je najlepsie,je len moj!!!
Tá móda je odveci..jedine že by si chodila s nejakým metrosexuálom :d akože ani mňa móda vôbec nezaujíma a to som dievča...tak prečo by to malo baviť chalanov? ja nemám ani šajnu..jediné čo viem že je v móde sú tie kostričkované mikiny ktoré sú....trápne
hee si myslim... ze akonahle stretnes nejkaheo chalana a zaiskri to medzi vami, bude ti jedno ci splňa podmienky abo ne...
Poznam z vlastnej skusenosti, akurat že zo zenskymi.. mam typ, ma mať to a to...a skončím s nejakou čo nesplna ani jedno.. a je to fajn...
Nemam rad ked neico viem dopredu, keĎ si niečo naplanujem, poviem tak a tak to ma byť.. som sponntany, a vlastne ani mi nikdy nešlo niečo si planovať..
A k tym bodom... modda je tma odveci, o modu sa zaujimaju ludia len tí, väčšinou, ktorí s ňou pracuju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
co vyhravam?
lebo ja by som to dala skôr takto:
1. MŇA
2. umenie
3. erotiku
4. hudbu ... ale tú miluje každý
5. jedlo
6. módu
ale o tých dvoch posledných trochu pochybujem... to skôr nech miluje knihy a mňa a mňa. vlastne nech hlavne miluje mňa a keď bude milovať mňa, tak má v duši aj erotického umelca na né?
1. mal ma rad taku aka som (to ma)
2. nepil (nepije)
3. nefajcil (nefajci)
4. prijemne ma prekvapoval (na tom sa da este popracovat)
5. vedel ma rozosmiat a pocuvat (to vie).
takze moj je skoro dokonaly
Btw splnam prve 4 body a 5. zalezi ako sa berie, ked tak ze nechodim ako sedlak tak splnam aj ten (ja som proste dokonaly
A musí toto a hento
Ty nevieš ľúbiť
Poznam z vlastnej skusenosti, akurat že zo zenskymi.. mam typ, ma mať to a to...a skončím s nejakou čo nesplna ani jedno.. a je to fajn...
Nemam rad ked neico viem dopredu, keĎ si niečo naplanujem, poviem tak a tak to ma byť.. som sponntany, a vlastne ani mi nikdy nešlo niečo si planovať..
A k tym bodom... modda je tma odveci, o modu sa zaujimaju ludia len tí, väčšinou, ktorí s ňou pracuju...
2. jedlo
3. erotiku
4. hudbu
splnam, ale na 5. si mozes najst homosexualneho kamarata...
ak to vsak znamena, ze musim poznam najnovsiu kolekciu kamaší od Dolce(and)Gabbbbbannnna, tak som pohorel...
2. vela ,ze?
3. ...
4. tusim zdielam...
5. no tak to si idem svoje...