Moj nazor na svet - Awojky moj nazor na svet je dosť prťirodzeny ved sme luda néé !! mam 13 rokov .. A mam rada ludi krtory si myslia o svete čo ja je to normalna ludska komikatívna zbabela diera kamaratstva ktore sa vam vždy rozpadnu a vzdtahov ktore nie
nevsimaj si ich ..Ved kto uz dneska dbaa na to aby pisal spisovne? pis ako chces ..a k teme svet by bol fajn keby v nom ludia neboli pripeceny pribrzdeny bezcitny arogantny debily
Svet je čosi ako umelecké dielo, ktoré je tu z vôle jeho Autora (Demiurga, Prvého hýbateľa, Actus purus), z Neho všetko vychádza a do Neho všetko vchádza a On je príčinou každého pohybu. Aké krásne a pravdivé sú slová aristotelovsko-scholastického metafyzického systému...
kedysi,ked som čitala ankety a fora na birdzi...sa tu moc (alebo som to nejak nepostrehla) neobjavovali vety al. slovne spojenia ako-si piča/kokot , daj si facku,hod sa o zem a pod.
dobre,tak nenapisala to zrovna spravne (z čoho som sa smiala trochu a to nieje odomna pekne) ale snažila sa založiť forum/anketu ...trošku chapte 13 ročnych ludi,ved aj možno niektori z vas ste taki boli .. PS: moj nazor na svet je taky že všetko je tak ako ma byť ale ty všetko vidiš čierno,spamätaj sa trochu (to hovorim v dobrom...)
moj názor na svet je taký , že by sme tu mali plno vecí zmenit, a najprv by sme mali zmenit my, pretože práve mi ľudia zapríčinujeme, že je na svete zle. Keby nebolo nás ľudí určite by neboli vojny, nekradlo by sa, nezabíjalo by sa tu.
,,...mam 13 rokov .. A mam rada ludi krtory si myslia o svete čo ja je to normalna ludska komikatívna zbabela diera kamaratstva ktore sa vam vždy rozpadnu a vzdtahov ktore niektory odminetnu !!!.."
tu som sa najviac pobavil, to už ani nie je na smiech ale na plač..
ako je zvykom, budem sa opakovať, daj si facku.....
@pandik milá osoba menom pandík...aj ja mám 12 nerobím tu blbosti,a narozdiel od milej @veronikaboom si nerobím z birdzu detský kútik kde sa potrbujem vyblázniť...to nie je o tom že má 13 to je o tom že je riadne...ehm...drbnutá a že by sa mala spamatať lebo ak si nejaký človek myslí že je cool keď robí čo ona tak normálny očividne nie je...ale už so zažila aj horšie takže Dónt vry bí hepy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Najprv sa nauč písať a až potom niečo napíš.
A mimochodom z tvojho názoru na svet som nepochopila ani mäkké F.
Toľko o tom.
A môj názor na svet je, že by bol krajší, keby je na nej menej takýchto píč.
To už nie je ani na facku, hoď sa o zem a zhopni z okna na zastrúhaný kôl -,-
nerozumiem....aký je vᎠ????????
to že málokto dbá na spisovnosť neznačí, že sa na ňu treba vykašľať!! ba práve naopak svedčí to o *** takých ľudí..
dobre,tak nenapisala to zrovna spravne (z čoho som sa smiala trochu a to nieje odomna pekne) ale snažila sa založiť forum/anketu ...trošku chapte 13 ročnych ludi,ved aj možno niektori z vas ste taki boli .. PS: moj nazor na svet je taky že všetko je tak ako ma byť ale ty všetko vidiš čierno,spamätaj sa trochu (to hovorim v dobrom...)
,,...mam 13 rokov .. A mam rada ludi krtory si myslia o svete čo ja je to normalna ludska komikatívna zbabela diera kamaratstva ktore sa vam vždy rozpadnu a vzdtahov ktore niektory odminetnu !!!.."
tu som sa najviac pobavil, to už ani nie je na smiech ale na plač..
ako je zvykom, budem sa opakovať, daj si facku.....
ale aj tak.. jebnutá diskusia..srry ale.. čo je to za inteligencia?!
PS:daj si facku