@kokinka Podla dnesnych vseobecnych noriem nie si normalna, ak si este v 15 rokoch panna, nie aby si este nikoho nemala. Tzn. sme spodina spolocnosti. Okrem roho je ludske a uplne prirodzene, ked si hladas rovnako zmyslajucu osobu opacneho pohlavia pri ktorej citis chemicku reakciu prebiehajucu v tvojom mozgu. Ak to tak nie je, potom je niekde chyba.
nerobte tu z toho Pokec... neviem, či šlo o anketu z nudy, alebo o vtip, ale nepáči sa mi to, keďže Pokec sa mi maximálne hnusí a Birdz je stránka, ktorá má aspoň vo väčšine prípadov úroveň a morálku... keby som nemal môj zlatý Birdz, neviem kde by som teraz bol
@frez ja som proti preto , lebo zapadám do tej skupiny ktorú si myslel niekedy ma to síce mrzí, ale inak mi je to aj docela jedno... každý človek to má proste inak
moja partnerka by mala byť hlavne mojou manželkou s tým, ze sa zosobášime pred tvárou Kristovej nevesty - Cirkvi, aby sme získali tu prekrasnu milosť vytrvať po cely zivot spolu a byt svedkami tohto Božieho zámeru
ja to sem radšej nenapíšem, aby som nevyzerala ako ženská s prehnanými nárokmi....ale v skratke niekto, na kom sa nebudem báť byť citovo závislá a s kým budem dokonale uvoľnená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ONA
jednoducho povedané..
teda.. nikto nie je dokonalý, no ekd sa spojíme mali by sme vytvoriť dokonalého jedného jedinca..
a naco vam to tu vykecavat?
byt ...*tu* ked ho potrebujem
Schopnosť variť je nepovinná, ale sú za ňu bonusové body
@cjubou a prečo si také nevyberáš?
lebo nie som príliš prieberčivý, beriem čo sa naskytne :p
mierne ironický úškrn